|
||
| adın tokcan mı yoksa o sadece nick mi | ||
|
||
Adı
|
||
|
||
Adı gerçekten mi
|
||
|
||
Evet.. ![]() Tokcan kusura bakma, içimde kaldı da.. Bi kere yaşımı sormuşlardı sen cevaplamıştın ![]() Forumdan uzak kalmaya devam edersen senin bölümü işgal edeceğim ona göre..
|
||
|
||
Evet.. ![]() Tokcan kusura bakma, içimde kaldı da.. Bi kere yaşımı sormuşlardı sen cevaplamıştın ![]() Forumdan uzak kalmaya devam edersen senin bölümü işgal edeceğim ona göre.. bişey olmaz benim alanım senin alanındır ama lakabım tokcan gerçek adım ümit
|
||
|
||
bişey olmaz benim alanım senin alanındır ama lakabım tokcan gerçek adım ümit Valla mı ![]() Ben senin adını Tokcan sanıyordum yaa Ümit Neden lakabın Tokcan??? Anlamı ne ?
|
||
|
||
| bilmem babam hep tokcan diyo bana öle kaldı ismim | ||
|
||
Neden daha önce hiç bahsetmedin gerçek adından ![]() Tokcan ismini ben çok seviyordum..
|
||
|
||
| tokcan ismi daha güzel bende daha çok sevdiğim için bahsetmedim | ||
|
||
| en sevdiğin oyun? | ||
|
||
Hemşerim.. ![]() 4.Etap Kaçıncı kısım ![]() Hangi çarşıya daha yakınsın? Hangi okuldan mezunsun[ilkokul,ortaokul] Binanın rengi ne ![]() Hepsine birden cevap istiyorum.. ![]() Dua et daireni sormadım
|
||
|
||
| ens evdiğin renk? | ||
|
||
ens evdiğin renk? siyah beyaz ölüm yaşam
|
||
|
||
en çok hangi rengi seversin?
|
||
|
||
ens evdiğin renk? en çok hangi rengi seversin? Daha önceden sorulmuş...![]() Soruları sormadan önce daha önceden sorulmuşmu diye arama yapmanızı tavsiye ederim.. ![]() en sevdiğin oyun? Gözümden kaçmadı.. Cevap vermemişsin!!
|
||