|
||
evet sen! sor bakim
|
||
|
||
evet ben..soruyorum.. ![]() Hayatında yazılıdan ilk 1 ' ini kaçıncı sınıfta hangi dersten aldın NEler hissettin Bide en sevdiğin ve nefret ettiğin ders??
|
||
|
||
| en sevidiğim ders tarih . en nefret ettiğim ders matamatiğin her dalı . ilk 1 i 6. sınıfta matamatikden aldım | ||
|
||
| haYaTTa eN çoK yaPmaK isTediğiN $e¥ ? | ||
|
||
uzaya gitmek şaka yapdım en çok yapmak istediğim şey sevdiğim insanla bizi kimsenin bulamıcağı uzaklara gidip hayatımızı baştan kurup mutlu ve huzurlu yaşamak
|
||
|
||
en çok yapmak istediğim şey sevdiğim insanla bizi kimsenin bulamıcağı uzaklara gidip hayatımızı baştan kurup mutlu ve huzurlu yaşamak ![]() Hmm çok şey istiyosun.Bence bulunduğun yerde sevdiğin kişiyle tüm güçlüklere göğüs germen daha mantıklı değil mi?Şahsen ben bunu yapmak istiyorum
|
||
|
||
ozaman sen hayatın da adneralin . korku gerilim şiddet içerikli şeyler istiyosun ![]() ![]() benimki sadece hayal ama seninde dediğin gibi bu hayallere göğüs geripde gide bilirim
|
||
|
||
| Tüm zorluklara göğüs germen dileğiyle.İnşallah dilediğin istediğin herşey olur.Herşey gönlünce olsun ne diyim. | ||
|
||
amin seninde
|
||
|
||
Uzun bir süre yoktun ortalıkta neden?
|
||
|
||
ben çabuk sıkılan bi insanım yenilik lazım her zaman bana bi süre hayatımda net yokdu sıkılmışdım netden pc den msn den biraz özleyeyim dedim özledim geri geldim
|
||
|
||
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış
|
||
|
||
evet aynen öle
|
||