PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Film İncelemeleri

Konu: titanik 2 gerçekten çekildimi????

Sayfa: [ 1 ]

14.03.2008 12:03:24
http://www.vidivodo.com/90581/titanic-2-fragman

çoğu kişi bu heberin ve herkesin izlediği yukarıdaki fragmanın yalan olduğunu düşünüyor. fragmanda bir kaç filmin bazı sahneleri kullanılmış jack in sahneleride animasyonmuş. tam olarak bilinmiyor ama bu filmin hiç çekilmediği düşünülüyor.

MaVi 14.03.2008 12:10:56
Zaten 2. filmin konusu bana müthiş saçma gelmişti.İlkinin romantizmini öldürecek gibi görünüyordu...
Çekmemişlerdir umarım...

14.03.2008 22:32:51
bana güzel şok oldu... fragmanı defalarca izledim ve polislerin kovaladığı sahnenin --ilk korku-- filminde ki edward norton olduğunu fark ettim o sahneyi koymuşlar....ama ne yalan söyleyim ilkini bozacaktı ama yinede olmasını isterdim çok heyecanlı olurdu ya Üzgün

Ridvan 14.03.2008 22:38:42
Yok Yelda ikincisi cekilmedi,direk ucuncuyu cekmisler....................Kahkaha
Bu arada Edward abiyi tanidigin icin +1.............Göz kırpan

14.03.2008 22:45:35
şakamı yapıyorsun abicim edward norton un hayatını ezbere biliyorum ben Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha en çok sigaralı olan projeleri kabul etmiyor ya bayılıyorum ya dört dörtlük bir insan ya abii akşam akşam duygulandırdın beni ya Üzgün
bu arada titanik 2 çekilseydi çok manyak bişi olurdu kanımca Göz kırpan

edward norton demişken ben onun resimlerini biyografisini atayım şimdi off topic e Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Ridvan 14.03.2008 22:51:15
Niye duygulandin yahu,sinema ya bende tutkunum bu konuda bilgi sahibi oldugun icin zati sahanelerini taktir ettim..................Sırıtan

14.03.2008 23:05:28
bu adamın bende uyandırdığı bambaşka bir his var abi aşk desem az kalır Göz kırpan   sihirbazı izledim sonra hemen hemen tüm filmlerini izledim onun gibi bir tane daha yok holwood da Göz kırpan

kakaocan 15.08.2008 12:12:53
Açıklama : jack in kurtarıldıktan sora yeni dünyaya uyum sağlayamamasını anlatıyor  acıklama boyle yani cıkıcak gibi fragman verdigine gore ama su da bi gercek titanic in gercekten alınma olduunu herkes biliyor biras sacma olcak gibi  ama bni etkileyen  bir film acıkcası ama 2incisinin guzel olcagını sanmıyorum

Sayfa: [ 1 ]