|
||
| вєη αşкα ιηαηмαм güνєηιуσяѕαη кєη∂ιηє ιηαη∂ıя вєηι αşкıη ναяℓığıηα ѕσηυη∂α öуℓє вιя αşк уαşαтıяıм кι ѕαηα ωαzgєçιℓмєzιη σℓυяυм ѕσnυ уσq вu a$кıη <<в€в€giм>> ßoğaZımda DüğümLendi A$k Yaşam bir satranç oyunu ise , oyunda Şah'ta Piyon'da hep в€nĩм ѕσяυуσяυм şιм∂ι кєη∂ι кєη∂ιмє; уαηıуσяυм кєη∂ι ∂єя∂ιмє; ηє ωя єℓιм∂є кαℓαη; вυ ∂υηуα zαтєη уαℓαn!!!!!!: ツBiz Sevdigimizi Kırçiçegi gibi avucumuzda degil kursun yemiş gibi yuregımızde tasırız evlat!!: ' <<в€в€giм>> Nefesim Tutuldu Yoksun Yanımda Çıldırmak Üzereyim...! Bana Bişey Demeyin ...!!! ' õžłểďĩm Š£ŋĨ <<в€в€giм>> αηℓα∂ıм нєяşєу ѕєηѕιη вєвєğιм ѕιм∂ι ѕєη∂єη ναz мı gє¢мєℓι؟мαѕαℓ σℓυρ уσℓα ∂єναм мı єтмєℓι؟вєη αѕкα ѕσяυмℓυ αѕктαη ѕσяυмℓυу∂υм...αηℓα∂ıм нєяѕєу ѕєηѕιη: Bu sEnDeN sOn ArzUm sOn DiLeĞim Ne oLuR A$KıM KoLLaRıNDa CaN v€r€yiMm...!!! şιм∂ι ѕєη∂єη ναz мı gєçмєℓι мαѕαℓ σℓυρ уσℓα ∂єναм мı єтмєℓι вєη вєη∂єη ѕσяυмℓυ αşкα ѕσяυмℓυу∂υм αηℓα∂ıм нєяşєу ѕєηѕιη: вυ ѕєη∂єη ѕση αяzυм ѕση ∂ιℓєğιм ηє σℓυя αşкıм кσℓℓαяıη∂α ¢αη νєяєуιм ŠÉЙ vé БÉЙ...Ъιř σýųи σýиαýαlιm αďι ДŞК σlşųи...Ţék Ъιř kųřαlι σlşųи, şëvmëýëи ölşųи... Bu son yorum yoruldu ruhum huzurum el misali yok yanımda simdilerde iki yabancı hislerim gururum: ]qeLDim wazqeÇioRum yoLâ ÇıkTım qiDioRum béN! öLéSié SéFMéNê qeRék'Dé yoq we aRTık qeLMioRum HabeRiN 0LSuN... tartışacaksak eger bana bi dakka izin ver beynimi çıkarıp geleyim şartlar eşit olsun "allahım canımı alacak azraili dişi gönder de ölümle sevişeyim" $єy†aη ηєfяє†є sєωgi∂єη ∂aha çoκ iηaη∂ı çüηkü sєωgiηiη sah†єsi ωaя∂ı aмa ηєfяє†iη asℓa...! âñ£â†mâk ïmkâñšz ©èk†ïk£èrïmï vûrû£mûš gïbïÿïm ©âñim ÿâñiÿór sen bnim farkımı fark etmesende fark etmes! çünkü bnim farkımı fark edenler snden cok farklı. |
||
|
||
tşkler cok güsel olmuş
|
||
|
||
erdem eline saldık ğüzel olmuş..
|
||
|