|
||
YARAMAZ ÇOCUKLARI NASIL DURDURURSUNUZ
|
||
|
||
| Valla bu konuda gerçekten uzman sayılırım ama her çocuk farklı düşündüğü için ona göre davranış biçimi izlemek lazım ama genelde onlara bağırmak engellemek yerina daha fazla yorarak onu dizginleyebilirsiniz... | ||
|
||
Durduramazsınız...
|
||
|
||
niye öyle diyosun abla ya ben büyüyle bir güzel durduruyorum aynen donuyorlar valla
|
||
|
||
Öhöööm, çocuk susturma yöntemlerimi açıkıyorum! ![]() 1)SUUUUUSS! YAPMAAAAA! 2)Sus dedim dimi? yapma dedim dimi? 3)Akıllı çocuklar yaramazlık yapmasın(Bu gerçekten işe yarıyor )4)Yaramazlık yapanlara bakarak: -Siz yoksa akıllı çocuk değil misiniz? =O Hiç bi yöntem işe yaramassa da artık son çare: 6)Döverimm
|
||
|
||
küçüklükten alıştırcaksın cıss bu yapma gibi
|
||
|
||
Ablacım bunu senden iyi kimse bilemez
|
||
|
||
Ah Ah betül cüm zaten bu konuyu açtım artık durduramıyorum benim ufaklığı herkes Allah yardımcın olsun diyor artık.
|
||
|
||
evcil hayvan tavsiye edebilirim en güzeli bi yavru köpek almak...kediler oyun oynamaya gelmez ama köpekler ;Dtam bu iş için kullanılabilir...
|
||
|
||
Cidden yaramaz olan bebek bile olsa önce avazım çıktığı kadar bağırırım ona sonrada döverim dövmek dediğime bakmayın yavaş bir tokat sadece benim çocukseverliğime bakmayın ben uslu ve çakal çocukları severim ![]() RihannaCix beni iyi tanır kuzenim 1 yaşına yeni girdi çocuk bişey ellio bnde hemen çakıom bitane
|
||
|
||
| Genelde bağırırım 0 sesten k0rkar zaten | ||
|
||
Genelde bağırırım 0 sesten k0rkar zaten Süpersin.. ![]() Ben ışıkları kapatıom öcü geldi diyom sonra sesimi kalınlaştırıp hooooooğğ diye bağrıom çocuk ilk başka gülüo ama bnm devam ettiğimi görünce ağlıo :D:D
|
||
|
||
| Susturana kadar çakarım adam olsun... | ||
|
||
döverimm
|
||
|
||
| ben genelde ağzının üstüne bi tane yapıştırıyorum sesi kesiliyor, rahat duruyor | ||