|
||
Sorular şimdide bana gelsin bakalım. ![]() Çekinmeden her soruyu sorabilirsiniz. Forumda beni hiç kimse tanımadığı için başlıyorum : Adım Kübra İstanbul'da oturuyorum. ![]() Not: Unutmayın ben forumun güneşiyim.Ben olmasaydım Forumumuz çok karanlık olurdu
|
||
|
||
| avatarındaki ufaklıklar hangi filde oynuyodu:D | ||
|
||
| "Full House" yani Bizim Ev dizisinde oynamışlardı (: Büyüyündede New York Minute (ikiz kardeşler newyork ta) filminde oynamışlardı... Ya ama çokk tatlılar dimi
|
||
|
||
| evet çok tatlılar | ||
|
||
MaaşAllah diyelimde nazar değmesin....YA neden bilmiyorum ama kanım onlara Fecci şekilde kaynıo Bide bunlar ikizler burcuymuş biliyomusun Tesadüfün böylesi ![]() ee senin volwerine nasıl
|
||
|
||
| kübra MaryKate mi? Ben mi?yoksa Büşra mı?(unutma büşrada bu siteye üye olcak )cevabını bekliyorum...
|
||
|
||
Sen diyorum..Yola devam ediyorum..Ya bugün büşra msn ini açtı..selam vermesini bekledim..hiçbişey yazmadan kapattı.. Ama sen açınca hemen sevgi sözcükleri yağdırmaya başlıosun ![]() Soru alalım..
|
||
|
||
| Imzani sadelestirecekmisin senin yerine ben yapiyorum yoksa.... Bu son uyarim........ |
||
|
||
MaaşAllah diyelimde nazar değmesin....YA neden bilmiyorum ama kanım onlara Fecci şekilde kaynıo Bide bunlar ikizler burcuymuş biliyomusun Tesadüfün böylesi ![]() ee senin volwerine nasıl ![]() adamıntipine filan hasta diğilim wolverinenin stiline hareketlerine dövüş tarzına hastayım. bu arada bi hafta yokdum. yasaklandım |
||
|
||
| Bende 1 hafta bilgisayar oynayamadım..Senin yasaklanma sebebini söyleyebilirmisin?? (söylemek zorunda değilsin ama) Soru alalım
|
||
|
||
işte böle
|
||
|
||
Sağol ben cevabı aldım öğrendim sağol..
|
||
|
||
Hadi ben de sorayım ![]() Hazır mısın? "Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? " Hadi bakalım ![]() NOT:Soru alıntıdır
|
||
|
||
bence bilmiyorum demekte bir erdemliktir ![]() |
||
|
||
Hadi ben de sorayım ![]() Hazır mısın? "Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? " Hadi bakalım ![]() NOT:Soru alıntıdır ![]() bu ne yav bişey anladıysam arap olayım
|
||