PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Bayan Moda

Konu: örgü saç modelleri...

Sayfa: [ 1 ] 2

12.02.2008 14:58:24

twilight 12.02.2008 21:11:51
Hepsi birbirinden iğrenççç Kahkaha

12.02.2008 22:41:46
aşk olsun krdln bak sonra yelda abla banada yap dersen yapmam vallahi  Karizmatik Kahkaha Kahkaha Kahkaha

twilight 12.02.2008 22:47:18
Ama bunlar senin elinden değil ki..O yüzden beğenmedim Göz kırpan Sen bana bi balık sırtı yaparsın Kahkaha Öpücük
Bu arada yeni nickin hayırlı olsun (: Yakışmış Göz kırpan

12.02.2008 23:03:28
yaparım canın sağolsun Göz kırpan nickimi beğendiğine sevindim Kahkaha ilk bulduğumda bende çok sevmiştim..
ya benim rengim yeşilden sarıya dönüyor bugün onu anlamadım niye acaba Kararsız

twilight 12.02.2008 23:12:19
yaparım canın sağolsun Göz kırpan nickimi beğendiğine sevindim Kahkaha ilk bulduğumda bende çok sevmiştim..
ya benim rengim yeşilden sarıya dönüyor bugün onu anlamadım niye acaba Kararsız
Rengin kendi moderatör olduğun bölümde turuncu olur Göz kırpan
Neyse iyi akşamlar Gülümseme

selin 13.02.2008 17:26:29
güzel de yeni kestidim saçımı, kötü oldum şimdi ya Üzgün Şaşırmış fazla katlı, örülmüyor

MaVi 13.02.2008 17:49:13
Ben çok seviyorum saç örmeyi.... Sırıtan
İnsan kendi saçını öremiyor,ama uzun saçlı birini görünce dayanamıyorum....Hemen teklif götürürüm,hiç acımam... Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Güzeller Yeldacım,sağolasın...
Bir gün senin elinden çıkmış olanlarıda görmek isteriz... Gülümseme

20.02.2008 14:26:48
Ben çok seviyorum saç örmeyi.... Sırıtan
İnsan kendi saçını öremiyor,ama uzun saçlı birini görünce dayanamıyorum....Hemen teklif götürürüm,hiç acımam... Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Güzeller Yeldacım,sağolasın...
Bir gün senin elinden çıkmış olanlarıda görmek isteriz... Gülümseme

malesef ablacım ya örgüde zayıfım ben Üzgün ama perma sarma dolma fön makyaj boya Kahkaha dersen seve seve yaptığım modelleri çeker pc aktarır buraya koyarım Göz kırpan Kahkaha

twilight 20.02.2008 16:24:28
Ooooooo maşallah Yelda ablacımm Kahkaha
Rasta da yapıyon mu sen hani şu TH'nin gitaristi tom kaulitz'in kisi gibi Kahkaha

rockveben 23.02.2008 15:11:12
3.süyle 5.si güzel

25.02.2008 12:54:33
Ooooooo maşallah Yelda ablacımm Kahkaha
Rasta da yapıyon mu sen hani şu TH'nin gitaristi tom kaulitz'in kisi gibi Kahkaha

rasta yapmak kolay iş değil güzelim ayrıca çok pahalı ha yapmayı biliyormusun dersen hayır bilmiyorum bak altta var çook zoorr ama öğrenirim Göz kırpan Kahkaha

Rasta genelde zencilerin saçlarını tutamlara ayırarak sık sık örmekle uygulanan bir saç örgüsü modelidir.

Rasta yapılırken nelere dikkat etmeli bal mumu nasıl yumuşatılmalı.

Rastaya başlarken saçlar istenen kalınlıkta ayrılır. İnce rasta yaparken 2 cm ebadında, kalın rasta yaparken 4 cm ebadında ayırmak gerekir. Daha kalın ayrılan saçlar rasta da pek sağlıklı olmamaktadır. Ayrılan saç tutamı önce hafifçe krepelenip ikiye ayrılır. İkiye ayrılan saça dipten düğüm atılarak saçın açılmasına izin vermeden dipten sıkı bir şekilde krepelenmeye başlanmalıdır. Krepe demir (örnekteki resim gibi) ince dişli tarakla atılırsa daha iyi olur. Yoksa normal ince sık dişli tarakta olabilir. İyice krepeyle tiftiklenen saç reçinesi bol sertleştirici ile elde yuvarlanarak terbiye edilir.Aktardan alıp  ısıtıp Hint yağıyla yumuşattığımız balmumunu donma derecesine gelmeden saçların üzerine  oklavayı  avucumuzda nasıl yuvarlıyorsak saçlarda yuvarlayarak sürülür yuvarlama işlemi çok sert dikkatli yapılmalıdır  saçlar rastalandıktan sonra hepsi bağlanıp birkaç gün beklemeye alınır rasta yaptıran kişi  devamlı olarak rastası oturana kadar saçlarını ovalatmalıdır.

twilight 25.02.2008 17:22:32
Zaten bana yakışmaz............................... Sırıtan

hüseyn 13.03.2008 15:18:09
kızlara ne olsa yakışır

ö y k ü 24.06.2008 12:15:43
ilk ve 2. haricinde çok güzeller Gülümseme

Sayfa: [ 1 ] 2