|
||
| Ad:Berke Yaş:12 Nick:BeRK3 İstediği Bölüm:Güzel Söz - Şiir - Yazı Forumda haftalık online olabileceği zaman:Okullar açıldığında günde 2-3 saat (hafta sonları) Başka yerde Mod Değilim NOT: Ancak Tatillerde günde 5-6 saat online olabilirim... Saygılarımla... |
||
|
||
| Online süren biraz düşük Birazdaha Foruma ilgi alaka başarabileceğine inanıyorum kuzen (; | ||
|
||
| Forumda biraz daha vakit geçirmen daha iyi olacak sanırım... | ||
|
||
tmmdır teşekkürler ilginiz için
|
||
|
||
| SilkRoad Online Pazar Alanı 12.12% Cep Telefonu Programları 8.82% SilkRoad Online 4.65% SilkRoad Online Resimler ve Videolar 3.76% Güzel Söz - Şiir - Yazı 3.21% Türkce Şarkı Sözleri 3.14% Cep Telefonu Temaları ve Video,ses vb. 2.04% SilkRoad Online Hileleri ve BOT 1.82% Çöp Kutusu 1.02% Knight Online 0.46% bu istatistikler en çok zaman geçirdiğin bölmleri gösteriyor senin istediğin bölm ilk 3 te bile değil Online olduğu toplam süre: 1 gün, 10 saat ve 46 dakika. Total Posts: 271 mesaj Total Topics Started: 55 konu Açtığı anket sayısı: 2 anket Kullandığı oy sayısı: 10 oy istatistiklerine bakarak eğer kendi bölümüne biraz yoğunlaşırsan orası senindir.. |
||
|
||
tmm saolun dediklerinizi yapmaya çalışacağım
|
||
|
||
| deneme modsun ozaman rengin verilmeycek ama o bölüme mod olarak atanacaksın 13 ünden beri sadece msj sayında +3 artış görünce böle bi karar aldım... hayırlı olsun... |
||
|
||
| Yorumlarinda daha dikkatli olmani da tavsiye ederim ......... | ||
|
||
deneme modsun ozaman rengin verilmeycek ama o bölüme mod olarak atanacaksın ben 7. sınıfım bu sene ve bir sonraki sene SBS adında bir sınava gireceğim(herkes biliyor) o yüzden sadece haftasonları siteyle ilgilenebilirim...(ancak siteyle ilgilenmem sanmayın...Kesinlikle ilgilenirim...) Ancak yazın tatilde hergün 5-6 saat açık olurum... 13 ünden beri sadece msj sayında +3 artış görünce böle bi karar aldım... hayırlı olsun... ilginiz için tekrar teşekkürler... Buyrun... SilkRoad Online Pazar Alanı 12.33% Güzel Söz - Şiir - Yazı 8.91% Cep Telefonu Programları 8.82% SilkRoad Online 4.68% SilkRoad Online Resimler ve Videolar 3.84% Türkce Şarkı Sözleri 3.08% Cep Telefonu Temaları ve Video,ses vb. 2.04% SilkRoad Online Hileleri ve BOT 1.80% Çöp Kutusu 0.99% Knight Online 0.46% Online olduğu toplam süre: 1 gün, 16 saat ve 4 dakika. Total Posts: 341 mesaj Total Topics Started: 107 konu Açtığı anket sayısı: 2 anket Kullandığı oy sayısı: 10 oy Lütfen tekrar Düşünün... Önemli olan moderatör olmak değil bu görevi iyi yapmaktır ilk önce flood yapmamayı öğren iki mesajını birleştırdım //ArSeNiK |
||