|
||
![]() gözlerine bakıp kül olana dek orada kalmaktır... bir kaç dakikayı bile kar bildiğindir ölümsüzlüğü istemendir ilk defa! bağıra çağıra haykırmaktır diğer tüm duyguların yok olduğudur aşkın gerçeği... vazgeçmemektir,savaşmaktır hiç bir ümit olmasada yalvarmaktır bir gün döneceğini bilmektir aşkın gerçeği!!! kimsenin kalbini burkma; ''aşk varsa engel yoktur'' nasılsa!!! yelda püsküllü |
||
|
||
Efsane geri dönmüş...![]() Ve çok güzel bir şiirle... Gerçi ben biliyorum "aşk varsa engel yoktur"diye ama.... ![]() Hatırlattığın için teşekkürler Yeldacım....Kalemine ve yüreğine sağlık... ![]() +1 |
||
|
||
Kalemine.... +1 Klavyene demek gerekirdi
|
||
|
||
Efsane geri dönmüş... ![]() Ve çok güzel bir şiirle... Gerçi ben biliyorum "aşk varsa engel yoktur"diye ama.... ![]() Hatırlattığın için teşekkürler Yeldacım....Kalemine ve yüreğine sağlık... ![]() +1 sağolasın ablacım aşk varsa engel yoktur forumda bir yerlerde bunu kullanmıştım ama şiirlerime hiç eklemedim yani bu sözü başka bir şair den mi duydun ben bana ait sanıyordum du cidiyim
|
||
|
||
| Ben kendimden duydum onu.... Beynimden geliyor o ses....
|
||
|
||
tamam abla anladım ben onu acaba önce hengimiz buldu şaka şaka ben buldum ya da sen ne fark eder? sonuca bakmalı
|
||
|
||
| teşekkürler yelda ablacım süper olmuş +1.. |
||
|
||
Şu anda içinde bulunduğum duruma o kadar güzel hitap ediyor ki... ![]() Emeğine sağlık Yeldacım, her ne kadar artık aramızda olmasan da... |
||