|
||
Buda benim arkadaşlar soruları alayım
|
||
|
||
| cahilliğime ver ama nickinin anlamı ne? | ||
|
||
İtalyanca ''YAŞ PASTA'' demek
|
||
|
||
niye bu nicki tercih ettin
|
||
|
||
Bir obur olduğum için heralde
|
||
|
||
Mor rengini çoook mu seviyosun
|
||
|
||
| ismi nasıl buldun.yani durup dururken ;acaba italyanca yaş pasta nedir diye merak etmemişsindir dimi? | ||
|
||
smod olunca neler hissettin
|
||
|
||
Mor rengini çoook mu seviyosun ![]() smod olunca neler hissettin ismi nasıl buldun.yani durup dururken ;acaba italyanca yaş pasta nedir diye merak etmemişsindir dimi? 1) Siyahtan sonra evet... 2) Şaşırdım,üyeliğimi geri istedim,Dooms vermedi,alıştım ![]() 3) İtalyan bir arkadaşım var, sana bakınca aklıma hep şeker gibi şeyler geliyor, yumuşacık birşeyler hissediyorum derdi...(İtalyanlar romantiktir bilirsiniz ) Birgün pastaneye gitmiştik, bu pastalardan bir farkın yok vallahi ama daha çok seviyorum seni demişti... Yaşpastam diye şakalar yaparken öyle kaldı gitti ama italyancasını söylerdi.....Benimde aklıma oradan geldi
|
||
|
||
Anlaşıldı Tamamm.. Bide.. Uğura inanır mısın? varsa.. rengin sayın..eşyan..ıvr zıvır
|
||
|
||
| Temem değil tamam '!!! Ayrıca evet inanarım ama bunu bir eşyaya yada sayı renk gibi şeylere yüklemem...
|
||
|
||
| Bir İnsanı'n iyi veya kötü Emellerini Nasıl analiz edersin..."mesela.. Konuşmasın'dan El kol hareketlerinden Gözlerinden v.s? | ||
|
||
Bir İnsanı'n iyi veya kötü Emellerini Nasıl analiz edersin..."mesela.. Konuşmasın'dan El kol hareketlerinden Gözlerinden v.s? Belli olur zaten ya.. Hissederim mutlaka ki öyle insanlar çevremde olduğu sürece bir huzursuzluk seziyorum..... |
||
|
||
| Hiss'lerine Güveniyorsun Bu Çok güzel Peki Bunları Geliştirmeyi Düşündün'mü ? Bir Gün İmkanın Yeter'ise AZURİT Taşı Al ve Yanın'da Bulundur Emin Ol İsteyip'te Yapamıyacağın Hiç bir'şey Yoktur.. hayatına yep yeni bir boyut Katıcağın'dan eminim Şahsen Opal ve AZURİT'i Her zaman yanımda Bulundururum.. İyi forumlar.
|
||
|
||
Hiss'lerine Güveniyorsun Bu Çok güzel Peki Bunları Geliştirmeyi Düşündün'mü ? Bir Gün İmkanın Yeter'ise AZURİT Taşı Al ve Yanın'da Bulundur Emin Ol İsteyip'te Yapamıyacağın Hiç bir'şey Yoktur.. hayatına yep yeni bir boyut Katıcağın'dan eminim Şahsen Opal ve AZURİT'i Her zaman yanımda Bulundururum.. İyi forumlar.Taşlarla ilgilimisin Assamite? Bu konuyla ilgili bir paylaşım yapabilir misin?Benimde çok ilgimi çekmişti etkileri,gerçekten faydasını bilmiyorum ama... Bu arada konuna ani bir giriş yaptım Özlemcim....
|
||