|
||
| ben bazen kendimi rahatlatmak için wow daki karakterimle konuşur onun gerçek olduğuna inanır ve dinlemek istediğim şeyleri söylediğini düşünürüm | ||
|
||
herzaman özellikle evde kimse yokken şarkıyı sonses açar ve kalbimin sesini dinlediğime inanıp sesli cevap veririm gerçekten de söyledikleri doğru çıkar
|
||
|
||
özellikle evde tek başınayken bağıra bağıra şarkı söylerim müziği son ses açarım ve arkadaşlarımla msn de konuşurken mikrofon açar onlarla şarkı söylerim
|
||
|
||
| bende evde tek oldugumda kendimle konuşurum:D | ||
|
||
Bende kendi kendime konusurum ama nette örnegin komik birsey buldum ona yorum yaparim kendimde dinlerim
|
||
|
||
| sadece gece yatarken konuşuyorum:) | ||
|
||
evet konuşurum aynaya bakarken
|
||
|
||
evet konuşurum aynaya bakarken yansımanlamı konuşuyorsun
|
||
|
||
evet yüz yüze
|
||
|
||
kendi kendime konusmayı bırak kendi kendime pişti oynadığımı hatırlıyorum :D:D:D:
|
||
|
||
| konusurum hayal kurarım hatta bagırırım hayali nasıl mutlu sona ulastıracagımı bilemeyincede oturup aglarım... | ||
|
||
| yaa gülmeyin benimn hayali bir hayali arkadaşım var adı ruhi sinirlenince yalnızken üzülünce hep onla konuşurum o benim dertlerimi her zaman yatıştırmıştır sizdeneyin!!!!! | ||
|
||
| sinirlendiğimde konusurum | ||
|
||
Nadiren babama sinirlendiğimde konuşurum
|
||
|
||
yaa gülmeyin benimn hayali bir hayali arkadaşım var adı ruhi sinirlenince yalnızken üzülünce hep onla konuşurum o benim dertlerimi her zaman yatıştırmıştır sizdeneyin!!!!! Benim de vardı merak etme Birlikte parka gider sallanırdıkkk O beni sallardı ben onu
|
||