|
||
bu gün mavi ablamın doğum günü ama profilde yok benden kaçarmı peki? asla cadı olmanın en güzel ayrıcalığı herşeyi bilmektir bende öğrendim ablammmm doğum günün kutlu olsun ![]()
|
||
|
||
doğum günün kutlu olsun mavi nice başarılı ve mutlu senelere...
|
||
|
||
![]() cron ....... |
||
|
||
![]() iyi ki doğdun mavisss
|
||
|
||
Ah Yelda... ![]() Teşekkür ederim hepinize,iyi dilekleriniz dönüp dolaşıp sizi bulsun...
|
||
|
||
| Aaaaa bugün biri daha doğmuş (: İyi ki doğdun mavi abla (: Ömrünün sonuna dek pc-turklü nice yıllar geçirmen dileğiyle ![]() Pastayı takdim edeyim (: ![]() Kusura bakmayın, dayanamadım, pastadan azcık yedim ![]() ![]() Galiba ben bunu mundar ettim, yeni bi pasta alayım sana (:
|
||
|
||
| İyiki DOğdun MAvi ABla daha Nice Mutlu Yıllara | ||
|
||
| Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! | ||
|
||
|
||
|
||
| MUTLU YILLAR | ||
|
||
Nice yillara MAVI.......... ![]()
|
||
|
||
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar,inanın çok mutlu oldum....
|
||
|
||
Mavviiiii doğum günün kutlu olsun ihtiyarlastın sende artık hee....nice mutlu yıllara...
|
||
|
||
Ihtiyarlasti dimi...............![]() Bayiliyorum ben senin konusmana...........
|
||
|
||
| İyi ki doğdun MAVİ... | ||