|
||
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap İyi ki doğdun forumun abisi.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...!... ![]() Tabi ki pasta da var.... ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Çok hızlısın mavi abla. Tam ben açıyordum ki sen açmışsın
![]() Doğum günün kutlu olsun Rıdvan abi, iyi ki doğdun (: Pastayı ben kendi zevkime göre seçtim ama inşallah beğenirsin (: ![]() |
||
|
||
Hızlıyımdır biraz... ![]() Pasta mükemmel seçim yanlız Twilight ,harikasın...
|
||
|
||
Bakalım abimiz beğenicek mi
|
||
|
||
Mutlu yıllar rıdvan abicim ![]() Buyur buda benden:
|
||
|
||
![]() DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN RIDVAN ABİ NİCE SENELEREgerçi bildiğim kadarıyla doğum günün yarın ama neyse forum saati biraz ilerde heralde ....
|
||
|
||
Hepinize ayri ayri,Cok tesekkur ederim....![]() Cok duygulandim,yaslaniyorum galiba....
|
||
|
||
doğum günün kutlu olsun rıdvan abi nice pc-turk lü yıllara ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
iyi ki doğdun Rıdvan abiii mutlu mutlu nice senelere
|
||
|
||
Hepiniz sagolun,cok mutlu ettiniz beni....![]() Hepbirlikte nice senelere insallah..........
|
||
|
||
abilerin abisine sevgilerle.... ![]()
|
||
|
||
| Mutlu yıllar Rıdvan abi..Nice senelere (: | ||
|
||
![]() |
||
|
||
| Tesekkurler,sagolun. Coooook sevindirdiniz beni..... ![]() Emeklerinize saglik.... Ne kadar guzelmis boyle forumda kutlamak simdi daha iyi anladim.....
|
||
|
||
| Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü hayat gülümseyince daha güzel. Doğum günün kutlu olsun,daha nice mutlu yıllara abicim... Bu da doğum günü hediyen, umarım Steve Wonder seviyorsundur... ![]() |
||