|
||
| arkadaşlar saçı siyaha boyamak dinimizce yasakmış! bunu bir çok kişiden duydum ama net bir bilgi edinemedim sizin bir bilginiz varsa buyurun tartışalım... | ||
|
||
Böyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorum. Ben saçımı siyaha boyadım ve kimseden de bu tarz bir tepki görmedim
|
||
|
||
bende tam olarak doğrumu değilmi bilmiyorum zaten ama sorduğum çoğukişi doğru dedi çelişkiye düştüm
|
||
|
||
| benim bildiğime göre o kural erkekler için geçerli kadınlar boyaya bilir erkekler için harammı harama yakın bişimi tam bilmiorum |
||
|
||
sacma. sarıya boyatınca ouyomuymuş
|
||
|
||
| sanırım bnde bi ara böyle bir şey duymuştum siyah boya saçımızın dibine işliomuş o yüzden die biliorum(yani abdest fln geçmio) | ||
|
||
Böyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorum. Ben saçımı siyaha boyadım ve kimseden de bu tarz bir tepki görmedim aynen
![]() |
||
|
||
| saçmaaa | ||
|
||
duydum şey yanlışmış arkadaşlar siyah boyanın öteki boyalardan bi farkı yok .... :D:D:D
|
||
|
||
| saçma...herşeyi günah yapıyorlar ya sinir oluyorum... | ||
|
||
saçma...herşeyi günah yapıyorlar ya sinir oluyorum... bence de.. |
||
|
||
Ben zaten boyatırsam koyu sarıya boyatırım
|
||
|
||
| abdest geçirmemesi için engel olan saçla bütünleşmekse olabilir gibi ama herkesin saçı siyah değil ki bütünleşsin... Tuhaflık var gibi kimyacılar açığa kavuşturmalı... |
||