|
||
| p4 3,2 bilgisayarımın 256 olan ati ekran kartını 512 yükseltmek istiyorum tavsiye, yada bana yardımcı olacak var mı? hepsi uyarmı?hangi marka tavsiye edersiniz? | ||
|
||
| P4 3,2 pc'ye 512 mb ekran kartını tabiki kaldırır ama anakarta uyarmı onu bilmek lazım siz anakartınızın modelini yazın. Marka olarakta asus ve GeForce olabilir.Ekran kartlarını kendinden soğutmalı alın üzerinde fan olmasın daha sağlıklı. anakartınızın modeline bakmak için başlat/çalıştıra/dxdiag yazın çıkan yerde sistem modeli yazar ordan modeli belirtebilirsiniz bende yardımcı olmaya çalışırım. |
||
|
||
| hıımmm bi bakmam lazım işteyim malum geçince yazarım | ||
|
||
| System Model: MS-6728 modeli bu sanırım | ||
|
||
| anakartın AGP bus yapılı ekran kartlarını destekliyor.. dolayısıyla bu işimizi biraz zorlaştırıyor..Çünkü AGP bus yapılı ekran kartları pek fazla piyasada bulunmamaktadır.. fiyat ve performansı göz önünde bulundurduğumuzda sana tavsiye edebileceğim ekran kartı; "PALİT 7300GT SUPER 8X 7300GT 512MB 128BİT" fiyatı 100 ytl civarında.. |
||
|
||
agp ise ekran kartı alma derim ama illahada alcam dersen sana hd 2600 xt agp öneriyorum 175 ytl gözden çıkaracaksan tabiki
|
||
|
||
| merhaba kardeşim benim ekran kartı sanırım bu 7100 GS inşallah yaparsın kolay gelsin | ||