|
||
| 4 LİTRE SÜT 30 DİLİM EKMEK 1 KİLO PEYNİR 2 TABAK FASÜLYE 1 LİTRE GREYFURT SUYU 1 KASE PUDİNG 1 KİLO TEREYAĞ 4 KUTU SARDALYA BALIĞI KONSERVERSİ 8 BİFTEK 12 YUMURTA ve... 1 KAVANOZ BAL süper demi
|
||
|
||
| çüüşşşşşş desem ayıp olurmu acaba :- onu biz yesek ne oluruz acaba dimi?? | ||
|
||
anamanam deyim saa oneya bi insan nasıl yerki günde 1 kilo tereyağ 1 kilo bal peynir valla çok tehlikeli (erkek arkadaşlar anladınız siz onu) paylaşıma sağol.
|
||
|
||
| beslenme alışkanlığımı değiştirdim | ||
|
||
| BEN ONLARI YERKEN SORMAI AYIP KUSARIM BEE | ||
|
||
BEN ONLARI YERKEN SORMAI AYIP KUSARIM BEE alper yöneticiler dışında kimse büyük harf kullanamaz biraz dikkat
|
||
|
||
4 LİTRE SÜT arklar herşeyin fazlası zarar adam bunları yese yerinden hareket edemez bu 130 DİLİM EKMEK 1 KİLO PEYNİR 2 TABAK FASÜLYE 1 LİTRE GREYFURT SUYU 1 KASE PUDİNG 1 KİLO TEREYAĞ 4 KUTU SARDALYA BALIĞI KONSERVERSİ 8 BİFTEK 12 YUMURTA ve... 1 KAVANOZ BAL süper demi ![]() 2. si herşeyin fazlası zarar adam komalık olur doğru dimi
|
||
|
||
ÇÜŞ OHA YANİ!!!!! ![]() edit// water_lily Büyük harf kullanmak yalnızca Yöneticiler'e aittir, Forum Kuralları'nı okumanı tavsiye ederim.ve biraz daha saygılı ol lüttfennn |
||
|
||
4 LİTRE SÜT 30 DİLİM EKMEK 1 KİLO PEYNİR 2 TABAK FASÜLYE 1 LİTRE GREYFURT SUYU 1 KASE PUDİNG 1 KİLO TEREYAĞ 4 KUTU SARDALYA BALIĞI KONSERVERSİ 8 BİFTEK 12 YUMURTA ve... 1 KAVANOZ BAL süper demi ![]() abi bnları yien insan patLAr:S:S |
||
|
||
yyuuuuuuuh desem ayıp olurmu acaba?
|
||
|
||
yyuuuuuuuh desem ayıp olurmu acaba? Gerçekten haklı bende yuhhhhhhhhhhh desem ayıp olur mu acaba?Çüşte olur ![]()
|
||