|
||
| aileniz sevdiğiniz kişiyle evlenmenize izin vermezse ne yapardınız?? | ||
|
||
| eğer ona gerçekten güveniyorsam, eğer diğer yarım olduğundan eminsem aileme tekrar söylerdim ha gene izin vermediler KAÇARDIM ...... | ||
|
||
| ailem benim kötülüğümü istemez, vazgeçerdim... tabi böyle söylemesi kolay da sevince düşünmem hiç böyle şeyleri
|
||
|
||
Ailemin onaylamadığı bir şey yapmam onlar hayır diyorlarsa bir bildikleri vardır der ve vazgeçerdim
|
||
|
||
Maalesef ben bu durumun tam ortasındayım.. Erkek arkadasımla 2 yıldır beraberiz ve ailelerimiz konuşmuyorlar.Beraber olduğumuzu söylemeye çalıştım ama çok tepki verdiler.Erkek arkadasımla, annem,babam aynı sınırlar içinde çalışıyorlar.Bazen konuşuyorlar ama biliyorum karşılar.Ben şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diye ama kaçmak aklımdan geçmiyor pek.Ailemi nasıl ikna ederim onu düşünüyorum
|
||
|
||
ailemi ikna edesiye kadar uğraşırdım
|
||
|
||
Babamın en yakın arkadaşının oğlu olduğu için karşı çıkacaklarını sanmıyorum, onu iyi tanıyorlar ama öyle birşey söz konusu olursa onları ikna edene kadar uğraşırım, onlar inatçıysa ben onlardan da inatçıyım
|
||
|
||
Evet kızlar destekçinizim aşıksanız kaçmayın ama ailem istedi diyede vazgeçmeyin diretin sonuna kadar. üç iki bir biz bu kızı alacaz başka yolu yok lala laaa llaaalaa laa aaaa
|
||
|
||
eğer sevgiliminde bni sevdiğine yürekten inanıosam herşeye rağmen kaçarım
|
||
|
||
Vazgeçtim kaçın kızlar kaçın seviyosanız kaçın.
|
||
|
||
Vazgeçtim kaçın kızlar kaçın seviyosanız kaçın. ![]() Elin adamı için ailemi karşıma almam
|
||
|
||
| Dediğinde doğru ama ole aileler varki kızlarını hiç uğruna mal gibi satıyolar sen görmmissindir belki ama onlarda insan Eğer ailen gerçekten senin verdiğin değeri sana veriyosa zaten karşı çıkmaz yada karşı çıkma amaçlarını solerler yine son karaar sana kalır. tabi kaçma olayı tasrif etmem ama bazen onu gerektirdiğini çoğu yerden görüp duyuyoruz...ama mavi ablanızı dinleyin yinede nede olsa o bayandaha iyi analiz eder duyguları |
||
|
||
Ben Hayır Kelimesine zıt olduğum için O kelimeyi Evet'e Çeviririm
|
||
|
||
onlara sormamki kalkın kızı istemeye gdiyoruz derim direk---biraz psikopatımdırda
|
||
|
||
| AiLemi ikna etmeye caLısırım | ||