|
||
| Benimle neden çıkıyorsun,niye benimle konuşmak istiyorsun? Anneniz kaç yaşında? Daha önce kaç kişi ile çıktın? Daha önce hiç benim gibi birisiyle çıktınmı?ben senin gibi birisiyle çıkmadım.. Hava bugün sıcak deilmi,hangi takımı tutuyorsun? Hangi müzik Tarzını seversin? Boyum kısamı veya kilom NasıL? Çok güzel bi arkadaşı var,ve size soruyor.''o NasıL biri sence''? BöLe işte arkadaşLr
|
||
|
||
Daha önce hiç benim gibi birisiyle çıktınmı?ben senin gibi birisiyle çıkmadım..
|
||
|
||
bu sözlerin çogunu duydum.
|
||
|
||
| şimdiye kadar annesinin yaşını sordum bir de Daha önce kaç kişi ile çıktın?
|
||
|
||
| Müzik tarzını sordum sadece o da muhabbet olsun diye | ||
|
||
| ben daha fazlasını duydum neler neler duydum | ||
|
||
ya arkadasalr bu soruları sadece kızlar degıl bazı erkeklerde soruyorlar unutmayınız kı ama sorma sebebleri genelde sudur Maksat muhabbet
|
||
|
||
| pfff...çekilir mi ya:D | ||
|
||
pfff...çekilir mi ya:D Çekilmez
|
||
|
||
saçma sorular bence neden sorarlar ki sanki mesala sanane kaç kişiyle çıkdıysam şuanda senleyim yani boşver gerisini di mi ama gerçi bana bu soruyu sormuyolar adım çıktı artık sağolsun birileri
|
||
|
||
Evet saçma ama işte kızlar
|
||
|
||
| niye saçma olsun herhalde bilmek istiyor insan kaç kişiyle çıkmış olduğunu. çok fazla çıktığı olduysa demek ki; ilişkilerini kısa sürdürüyor, öylesine çıkıyor, ya da karkteri sağlam değil, kızlar onu bırakıyor
|
||
|
||
| selin haklı bence.bakmayın benim yazdıklarıma adım çıktıgı dogru ama çok fazla kişiyle çıkmaktan değil eski sevgilimin uyuzlugu yüzünden.yalan üstüne yalan söyleyince sağolsun.insanlar işte anlamak zor bazen | ||
|
||
ee konuş niye sustun
|
||
|
||
Selin kutlarım tam yerinde konuştun bravo
|
||