|
||
| ben inanıyorum nazar diye bir şey var ki ille kötü nazar değil iyi niyetli beğeniler bile nazar oluyor!!! | ||
|
||
| Nazar vardır.Hadislerle de sabittir...Ama korunma yolları biraz çarpıtılmıştır günümüzde... | ||
|
||
Kesinlikle inanıyorum
|
||
|
||
| Nazar denilen sey basitce beddua.... Nasil iyi niyetle yapilan dualar kabul olunursa,tersi de olur..... |
||
|
||
ama kimi insan kıskanarak bakınca da nazar değiyor... ![]() Allah nazarlardan korusun |
||
|
||
Evet Selin haklı.Mesela ''aa kızın gözleri çok güzel '' demenle bile nazar değebiliyormuş...
|
||
|
||
| nazar diye bişi var mavi boncuk takarlar ama sakıncalı bişidir boncuğa sığınmadır saçmalıktır.ben birine ne kadar güzel demeye korkuyorum benim yüzmden bişi olcak diye maşallah demeyi unutmayın.özellikle yeni doğan bebeklerde.onlar daha çabuk etkileniyor.nazar öle bişiki tv baında birine desen dahi değer çünk gözlerden kötü enerji yayıyorsun. | ||
|
||
| evet nazara inanıyorum nazarın duası bile var zatenderlerya büyüklerimiz şu mezarda yatanların çoğu nazardan sözden ölüyolar diye bu bi gerçek nazar var | ||
|
||
| çelişkili inanıyorum ama bazende abartılı bazen hiiç umursamam bile benim kişilişğime bağlı olan bişi haralde | ||
|
||
| nazara bende inanıyorum hatta bilimsel açıklamasıda var nazar=gözden çıkan zararlı ışınlar demekmişşş | ||
|
||
| önceden nazara aşırı derecede inanmıyodm fakat her kezin beni övmesi ve derslerimdeki düşüş ile artık nazara tamamıyla inanıormmm | ||
|
||
| nazar vardır ve haktır.... bu hadise göre yazan yazsın.... | ||