|
||
| Burda bulamadığınız ve istediğiniz kitabın özetini burdan isteyebilirsiniz ilgilenilecektir... PM ATMAYIN MSNDEN YAZMAYIN AKSİ HALDE CEVAP VERİLMİCEKTİR |
||
|
||
| Maksim Gorki-Çocukluğum Bir yerlerden bulun okuyun arkadaşlar çok güzel romandır. Benimkisi sadece tavsiye ama özeti lazım. Kitabı birine okuması için vericem ön bilgi olsun diye istiyorum. Bu kitap az çok benim çocukluğumu anlatıyor... |
||
|
||
| Necip Fazıl Kısakürek- Aynadaki Yalan | ||
|
||
Maksim Gorki-Çocukluğum Bir yerlerden bulun okuyun arkadaşlar çok güzel romandır. Benimkisi sadece tavsiye ama özeti lazım. Kitabı birine okuması için vericem ön bilgi olsun diye istiyorum. Bu kitap az çok benim çocukluğumu anlatıyor... Abi seninkini bulamadım yaa Necip Fazıl Kısakürek- Aynadaki Yalan Bu da seninki abla anatolia koymuş belki görmüşsündür Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| stephen king kara ev özetini bulamadım | ||
|
||
| Bulamadım arkadaşım | ||
|
||
| Göl Çocukları /İbrahim Örs (Hızlı olursa daha iyi:D) | ||
|
||
Göl Çocukları/İbrahim Örs . Biraz çabuk olur musunuz. İnternette hiçbir yerde bulamadım. 14.Mayıs.2008 tarihinde teslim etmem gerekiyor.
|
||
|
||
Göl Çocukları/İbrahim Örs . Biraz çabuk olur musunuz. İnternette hiçbir yerde bulamadım. 14.Mayıs.2008 tarihinde teslim etmem gerekiyor. Nasil bulamadinki,Gol Cocuklari diye arama yap bulursun..........
![]() |
||
|
||
| karamazov kardeşler-dostoyevski bulabilr misiniz_? ben ayrıntılı bulamadım da... |
||