|
||
| ben şıklarda olmayan bir seçeneğe babama sığınırım o benim herşeyim!!!! yani annemi de çok çok seviyorum yani ama babama duyduğum şefkat hiç kimseninkiyle boy ölçüşemez!!!!!!! | ||
|
||
anneme her şeyimi anlatırım ama mutsus olduğumda kimseyle konuşmam ağlarım geçtikten sonra anlatırım olan biteni, o kadar büyük bir şey olmadığını söyler
|
||
|
||
bende çok ağlarım ya ağlamak çok güzel bir şey aslında ağlarken yazıyorum hep en güzel şiirlerimi
|
||
|
||
| Yanlizligima... | ||
|
||
| sadece yanlızlıgıma orda özgürüm çünkü | ||
|
||
| Sadece gitarıma sığınrım, ben nasıl istersem oda öle karşılık verir.Tek dostum.... | ||
|
||
Yatağıma, bide bazen(çok nadir) gitarıma telleri koparcakmış gibi çalıp deşarj oluyorum
|
||
|
||
sevdiğim insana (genelde kankam oluyor by kişi )
|
||
|
||
| Ben de Üzüldüğümde Yalnız Kalmayı Severim.Ama Sus Pus Düşünemem.Acar bi Damar Şarkı Öle Düşünürüm.Şarkı Cok Hatırlatırsa Derdimi ve Acıtırsa Canımı Aglarım Sessizce... | ||
|
||
ben yanlız kalmayı tercih ediyorum
|
||
|
||
| sevdiğim kişi arkadaşlarım dostlarım benim herşeyim onlar aslında orgumun başındada öyle mutluyumki yalnız kaldığımda sıkıntılıysam eğer ağlarım ağlarım ve açılırım bu 20 yaşınada gelsem böyledir | ||
|
||
| anneme bi derdimi anlatsam her zaman sen suçlusun der ben odama girerir kakpıyı kilitler ağlarım küfür ederim ... | ||