|
||
| yarınlar olmasaydı ve sen olmasaydın bu işin ucunda asla kalkıp gelmezdim buralara aşkının bana yaptırabildiği şeylere şaşarsın tutamayacağım sözler kara yalanlar hepsine katlanırım işin ucunda sen varsın yüreğimi soldurup kinlerimi körüklerim tek celsede defederim hazineleri gözüm kararır kırıp geçiririm hüzünleri üzerim herkesi ayrımsız süresiz bir sukunet olsun ömrüm çığlıklarıma kimse karşı koyamaz kulakları parçalar haykırışım seni sevmeme kimse engel olamaz yarınlar olmasaydı ve seni bana getirmeseydi şu an bu satırları yazmak yerine kefen beğenirdim kendime yarınlar var ve seni bana getirecek!!! yelda püsküllü **saygılar** |
||
|
||
Senin şiirinmi bu yelda abla güzelmiş
|
||
|
||
evet ablacım benim olanların altına mutlaka ismimi yazarım beğendiğine sevindim
|
||
|
||
| Emegine saglik,cok guzel gercekten..... | ||
|
||
teşekkür ederim abicim
|
||
|
||
evet ablacım benim olanların altına mutlaka ismimi yazarım beğendiğine sevindim ![]() Madem senin cevap vermeni bekliyordum +1 o zaman emek |
||
|
||
| Tşk sağol | ||
|
||
Madem senin cevap vermeni bekliyordum +1 o zaman emek teşekkür ederim ablacım ben o cevabı yazalı bayaa olmuştu halbuki ![]() baba_uğur sanada teşekkür ederim
|
||
|
||
teşekkür ederim ablacım ben o cevabı yazalı bayaa olmuştu halbuki ![]() baba_uğur sanada teşekkür ederim ![]() Ama ben yeni gördüm
|
||