|
||
| benim sevgilim bana tokat atsa bende ona tokat atardım ve ondan ayrılırdımm | ||
|
||
| O raddeye getirmem hic bir zaman,velevki oldu izin vermem... Napabilir ki insan,doner giderim... |
||
|
||
| Bende o raddeye getirmem olayı ama öyle birşey olursada bırakır giderim.. | ||
|
||
Sinirden kudururum herhalde
|
||
|
||
kuzen şahsen ben tokata tekme ve kafayla cevap verirdim.tabi bide sözlerimle döverdim
|
||
|
||
dizimle vururum, acımam zaten tokat atacağı bir şey de yapmam
|
||
|
||
sevgilim bana tokat atıcak kız mız dinlemem Allah ne verdiyse sille tokat affeetmeeem!!!(yerseniz )
|
||
|
||
| atamaz atıcak bişi yamam yinede izin vermem.. | ||
|
||
bana tokat atılacak yumzugu yer gözüne
|
||
|
||
| Bana tokat atsa.Kızlara el kalkmaz ama bende atardım
|
||
|
||
hiç sanmam öle bişi olmazdı ama vursaydı eğer tekme yada yumrukla cvp verebilirdim bellimi olur
|
||
|
||
| Ne yapmış olursam olayım buna hakkı yok, ki zaten bende onu sinirlendirecek bişey yapmamaya dikkat ederim. Eğer atarsa uzun süre kırılan kalbimi düzeltmek için uğraşması gerekir... | ||
|
||
| Bi kere Beni Bir kıza sarılırken Görmüştü Tokat Yedim Ama Kızdır Vurmam |
||
|
||
Ee heralde.Yaradılış olarak bayanların anatomisi daha zayıftır.Özellikle bunu kullanmaya kalktılar mı başları belada demek.Asla kendimi ezdirmem.Bir ilişkide herşeyden önemlisi saygıdır zaten
|
||
|
||
hımm eğer suçlusam e seviosam hiç bişi yapmam tbi ilk önje biras tirip yaparım özür diliyinje affederim ama eğer haklı olan bn olduğum halde atarsa bnde 2 katını yer o tokatın(AMA SEFGİLİMDEN AYRIDIM Bİ TOKAT ATJAK SEFGİLİM BİLE YOK ![]() ![]() anatolia /// Türkçe'ye biraz daha dikkat et lütfen... |
||