|
||
| # Arattırma görevlim" # "Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım" # "Yüksek lisanslım" # "Entelim ama para bende." # "Tek rakibim james joyce" # "Entelsem günahım ne" # "Varoluşcum" # "İrdeleme beni, irdelerim seni" # "Çenemdeki piercing kadar yakınsın bana boğaziçili." # "Ömur biter, nietzsche bitmez" # "Rampaların ustasıyım rembrandtin hastasıyım" # "Bilgi birikimimin getirisi olan aydin sifatının bana sağladıkları sağolsun" # "Rahmetli de yapibozumcuydu" # "Yapma demagoji alırım aklını, girme polemige yıkarım değer yargılarını" # "Algıda seçiciysem günahım ne" # "Tek rakibim kant" # "Yine mi sen ronesanslı" # "Freud'da sollardi." # "Entelsin dediler kız vermediler" # "Diyalektik bakar gözlerin" # "O şimdi dadaist" # "Sen sus, birikimin konuşsun" # "imgelemim yeter" # "Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 yıl master ve doktora teri." # "Feng Shui'nin hastasıyım rampaların ustasıyım" # "Beatnik isen vur saza, nihilist isen bas gaza" # "Huzur balzacta" # "Bohemia ovası entel yuvası" # "Pozitif alanlarda imge olmaktansa negatif alanlarda bir leke olurum" |
||