|
||
| -sana cem'in slmı var. hangi cem'in sivilcemin. -sana ali nin selamı var. hangi ali? ankara şehirlerarası otobus terminali. -uçakta: dikkat dikkat kaptan pilotunuz sesleniyor: "çıkarın beni bu kaptaaaaaan" -bi adam şoka girmiş karısıda migrosa. -senin bu söylediklerine kim inanır? -sana denizanası taklidi yapayım mı? yap deniz gel yavrum * -adamın 1i varmış, ikinci dönem düzeltmis... adamın gözü dalmıs, burnu yaprak. adam gülmüs, karisi lale. adam satmıs, karisi rtl. adamın birinin kafası kızmıs vücudu erkek. -adamın biri hakkini aramıs mesgul cıkmıs. adam donmus, karisi fanila. adam basmıs, karisi soprano. adamın metresi varmıs kadının santimetresi adamın evi yanmıs odaları düz adamın karni lafa tokmus,gözü ac adamin saci kirmis,sakali cayir. adam dusmus karisi gercek. -annem: nuran ablanızın çorabı asılıydı olum burda gördünüz mü? kardeşim: aaa boğulmamış mı? -adamın biri doktora gitmiş. gidiş o gidiş. -zenci koluna bakarak traş oluyomuş neden? -karakolda ayna var...böööğğhh --soğuk savaş nasıl yapılır? -kartopuyla. -adamın biri yarın ölücem demiş, yarmışlar ölmüş -adamın biri elli lira bulmuş ayaklı lira bulamamış kim vurduya gittim birazdan gelicem. hasret kaldım gözlerine çıkar o lenslerini. ölürsem kabrime gelme sıkışırsın. +merhaba ben çağrı! -hangi çağrı? +cevapsız çağrı ...* erkek : ya baksana biz boy abdesti alıyoruz ya? kız : eeeee? erkek : siz de girl abdesti mi alıyorsunuz? ehiehiehi koptun di mi... evet bence de çok komik. aslı? sana diyorum çok komik di mi? aslı dur nereye! - abi çocuğun teki hiç patik giymiyormuş, neden? + ne bileyim lan? ayakları mı büyükmüş? - çünkü çocuk antipatikmiş. ehehehe, nasıl abi komik değil mi? abi ne arıyorsun yerde birşey mi kaybettin? + taş arıyorum. - ne yapacaksın abi taşı? + bulunca görürsün... - abi sen hiç hayatında maydanozun arkasına saklanmış adam gördün mü? + ya nizamettin sen manyak mısın? - abi gördün mü görmedin mi? + görmedim! - demek ki iyi saklanmış... --bi gerizekalı taklidi yapsana +?!! * - tamam bu kadar yeter.. -bazı parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da... -dış görünüşe önem vermem, röntgen filmi çektirip gelin -konuşulan konu biter biri muhabbeti çevirmeye kalkar ve -neyse işte. der diğeri hemen cevab hazırdır. -neyse işteyse kim evde? -- saat kaç ( ! ) - hayır hayır saat kaçma, teslim ol. aftan yararlan.* * * -+saatin çalışıyomu? -evet +benimkinede iş bulsana!!! -yaşlı bir teyze gelir.beşiktaş vapur iskelesinin yakınlarından. -evladım karşıya nasıl geçebilirim +üst geçitle teyze euheuehueue -terbiyesiz +evde limonla yumurta yoktu annem terbiye yapamamış teyze ehuehueue -aa manyak --en zengin matematik terimi hangisidir? +parabol * -yumurtanı sahanda mı seversin yoksa deplasmanda mı? +japon yapıştırıcı neden kullanılır? -japonları yapıştırmak için! -erkekler boy abdesti alır kızlar ise girl abdesti alır.* --erkekliğin kitabını kim yazmış? -kim? -askerdeki bir keklik * -celine dion başka bişe demiyon ** -elsiz babaya ne denir? -nedenir? -noel baba ** -köstebekler ben beklemem --üç arkeolog kazı yapıyorlarmış kaz ölmüş -slm ben aydan şener bende dünyadan memet hahaha. -+gözlüklerin numarali mi? -hayir, kale arkasi... +gökdelenin üzerindeki kirmizi isik bir yanip bir sönüyormus, neden? -sarji bitiyormus. -emaye tencere.. -no, you are not. -abi araba almissin öyle duydum... -haa evet aldik... -niye araba aldin kendine alsaydin ya? *-bir adam atliyormus altindan ne gecmis -vazgecmis -hheheehe *-hangi macunla diş fırçalanmaz -!? -lafmacunla *- 4. murat neden intihar etmiş? - ilk üçe giremediği için. *- çabuk yangın çantasını getirin! - üzgünüm dostum sabah japonyadan haber geldi yang ölmüş. - ühü mühü.. *bir üçgenin çevresini satmışlar alan memnun,açıortay memnun. *hangi yardım insanı hastanelik eder? tabii ki kafanı gözünü yardım kihahahouahaha. *tarih hocamızı saygıyla selamlayarak: ö: hocam yazalım mı tahtadakileri? h: isterseniz yazın isterseniz kışın... ----------------------------------------- (olayın geçtiği sınıf fen f) ö: hocam yazım fena değil, değil mi? h: hayır evladım fen f *bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? kendini bi bok saniyormus. *-ders kimyaymış. -o kim yaa o kim ? *-abi hadi ben kaçtım! +dokuz.... -vınnnnnnnnnn! *en iyi bayan baymayandır. *- bir bardak su isteyebilir miyim? -iste -bir bardak su isteyebilir miyim? -iste -bir bardak su isteyebilir miyim? - iste .................. ................ .............. ........... ....... ... *+ arabalar namaz kılar mı? - saçmalama. arabalar namaz kılmaz. + ama renault clio. - ?!??! *ibrahim erkal erbaş olma. *gözlerim yaşardı kulaklarım teoman.... **anneler neden hiçbir şey düşünmez? çünkü "tefal herşeyi düşünür" *hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? noter. *x:bir arkadaşım var seninle çıkmak istiyor y:kim? x:asansör *ben racon kesmem mustafa keserim.* *-bir adamın başına buda heykeli düşmüş ne demiş. - bu da mı başıma gelecekti. *adam karısına "inek" demiş, inmişler *-lastik neden esner? -neden? -uykusu gelmiştir de o yüzden. ihihi. *neron aşkı için romayı yaktı ben senin için güneşi yaktım hala söndüremediler* *-altın düşmüş ya! -altın düşsün birşey olmaz, yeter ki üstün düşmesin. *x: hemso ben kılo mu aldım son zamanlarda? y:nerden bıleyim ben?! ben kılometremıyım *"senin aşkın yalanmış ben yalanmamış istiyorum" *duydunuz mu öss sorularında 4 şık bir de rüküş varmış... elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis? cok korkuyorum elimi tutar misin ![]() arkadaslar telefonlar dinleniyormus... ıyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi... saatin çalisiyo mu? evet benimkine de is bulsana... bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? kendini bi bok saniyormus. eli olmayan babaya ne denir? no-el baba... ben sünnete karsiyim. gençlerin önünü kesmeyelim... bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden? cünkü binanin sarji bitiyormus... tarti neden tartmamis? çünkü üzerinde anti-tartar dismacunu varmis.. sinüs 60, kosinüs tutmus... karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis? karakola düstüm. size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz.. viyana kusatmasi neden bitmis? etrafta atacak kus kalmadigi için... ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim. en hizli sayi hangisidir? 10 niye? onun arabasi var... temel arabasiyla dag basinda giderken benzini bitmis. bari beni benzinciye kadar idare etsin diye depoya isemeye baslamis. yoldan gecen bir adam merak icinde sormus: abi bu senin yaptigin normal mi? hayir demis temel "kursunsuz". cok iyi gobek atan kazana ne denir? ıyi oynayan kazansin bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta jilet sen sor ben soyleyim tem otoyoluna muz duserse ne olur? cevap temmuz ridvan'in bi buyugu nedir? ridtwo yerin kulagi var benim de kulagim var... ben yer miyim ? hayir yemem... size deniz anasi taklidi yapayim mi...? deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim. allah bana "yuru ya kulum" dedi. arabayi sattim bir adam colde kalmis ve cayi cok severmis, cay bulmus icmemis neden? cunku ulkersiz bir cay saati dusunulemez. volkswagen passat, sahsi oynama peder amca senin oglun toptu ya eee simdi tufek olmus can neden bogazdan gelir? can emirgan'da oturdugu icin. can bedenden cikmayinca ne olur? diger derslerinden geri kalir tukenmez kaleminin yayini versene napican? yayla lezzet testi sen terlemissindir, sana terlik getiriyim ne diyon? celine dion bana yamuk yapma! ama kare, cember falan yapabilirsin. bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? esek sudan gelmis tomi'nin annesi kimdir? anatomi arkeologlar arka bahcede kazi yapiyorlarmis, kaz olmus bebegin tekine tır carpmis ama olmemis,neden? bezi bariyerliymis. bol keseden atmis, dar keseden esek. |
||