PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Komik Yazılar

Konu: Tavsiyeler

Sayfa: [ 1 ]

{C_RoN} 10.11.2007 19:15:38
Doğum Tarihinizi Soranlara; "Doğduğum zaman çok küçüktüm. Onun için pek hatırlayamıyorum." Lokantaya girdiğinizde; "Bu lokantanın kötü bir tarafı var. Hesap pusulası müşteriye daha az tuzlu görülsün diye yemeklere bol bol tuz koyuyorlar." Tiyatro'da teşrifatçı yer gösterdikten sonra siz de ona para gösterip; "Bak kardeşim. Sen bana yer gösterdin. Ben de sana para gösterdim. Ödeşmiş sayılırız." Çoraplarınızın ayak parmakları yırtık olduğunda; "ben herhalde ayak parmaklarımın ucundan yüyüyorum." Bir senfoni orkestrasının konserini izlerken;"Her kes birşeyler çalıyor ama şu değnek sallayan adamın ne çaldığını bir türlü anlayamadım." Size borcu olan birine, borcunu hatırlatmak istediğinizde; "Ne zaman seni görsem aklıma Fuat geliyor deyip devamla; Onun da bana borcu var." Mesleklerden söz açıldığında;"Benim dayım mesleği sayesinde her gittiği yerde büyük bir hararetle karşılanıyor." Deyip "kendisi itfayecidir." diye ilave et. Plajda arkadaşlarınıza; "Serinlemek için denize mi girmek istersiniz, yoksa ben espri mi yapayım." Evine her zaman geç giden bir adamı göstererek; "Bu adamın karısı çok hamarattır. Gecenin hangi saatinde eve gitse karısı oklava ile karşılar." Eczacıya; "Bana bir sinek ilacı verirmisin? "deyip ilave ederek, "Sineklerimden bir tanesi nezle oldu da." Çorabınız kaçarsa karakola başvurun Dolabınızda ayak sesi duyarsanız, elbiselerinizin modası geçiyordur. Surahinizi kırdıysanız ondan özür dileyiniz. Sinek sıkma ilacı sıktığınız halde sinekler ölmüyorsa; "Ya bizim ilaçlarda iç yok ya da bu sinekler gaz maskesi takıyorlar." Banyo yapmaktan söz açıldığında; "Hastalandığımda doktorum rutubetten uzak durmamı söylemişti. Bu yüzden iki yıldır banyo yapmıyorum." Arkadaşlarınıza;"Mürekkep çok mu pahalı diye sorup, Halının üzerine döktüm diye annem beni fena halde azarladı diye ila ve et." Çok zayıf birinden bahsederken;"Geçenlerde bizim kapının önünde boş bir araba durdu. İçinden de o çıktı." Yazısı çok güzel olan birine;"Senin kalemin çok güzel yazıyor. bir günlüğüne ver de arkadaşlarıma mektup yazayım." Dünya nufusundan söz açıldığında;"Dünyadaki her beş kişiden biri Çinli doğuyormuş. Halbuki biz beş kardeşiz ama aramızda hiç Çinli yok." Bir arkadaşınızdan bahsederken;"Benim onunla akrabalığım bile var. Bizim kediyle onların kedileri kardeş olur." Acıklı bir filim seyrederken;"Gözyaşlarımı bir türlü tutamıyorum. Islak olduğu için avucumdan kayıyor." Eşinizden bahsederken de; "Biz onunla akrabayız. Benim çocuğumun annesi olur." Konuşmasından sıkıldığınız birisi konuşurken; Sen de kendi kendine konuşmayı ammada çok seviyorsun. Gözlerin bozukluğundan söz açıldığında; benim gözlerim çok sağlamdır. 180 milyon kilometre uzaklıktaki güneşi bile gayet iyi görüyorum. Radyo satın alacağınız zaman, Japon malı bir radyo tavsiye ettiklerinde; "İyi de ben Japonca bilmem ki" Kitaplarınızdan birini isteyen bir arkadaşınıza; "Bu kitap tarihi değeri olan bir kitaptır. Veremem" ve ekleyerek "Çünkü bu kitabı bana tarih hocam hediye etmişti." Yeteneklerinizden bahsederken;"On parmağımda on marifet vardır. mesela çok iyi on parmak daktilo, bilgisayar yazıyorum." Yabancı dil bilmekten söz açıldığında; "Fransa ne kadar gelişmiş bir ülke. duyduğuma göre Fransa'da çöpçüler bile Fransızca biliyormuş." Evinizde beslediğiniz hayvanın adını sorduklarında; "Ben de bilmiyorum. Konuşmasını bilmediği için bize de söylemedi." Tavuk lokantasına gittiğinizde: "Geçenlerde bu lokantada garsondan çok taze piliç istedik. Garson da en tazesi bu diye yumurta getirdi." Hayvanları sevip sevmediğinizi sorduklarında; "Ben hayvanları çok severim. Özellikle de kızarmış tavuğa bayılırım." Balık yerken; "Bu balıkların kılçıkları etlerine hiç batmıyor mu?" Lokantada yediğiniz pirzola veya biftek çok sert geldiğinde; "Bizim meslete buna en iyi kalite denir deyip ilave ederek, Ben kösele tüccarıyım." Borç isteyen birine; "Babamdan bana kalan tek bir şey para. Onun için hatırası var. Veremem Tüysüz birine; "Berber sana saç mı sakal mı diye sorduğunda herhalde tüy diye cevap veriyorsundur. Bir konuda bir şey anlattığınızda anlamadığını söyleyen arkadaşınıza; "Arif olan anlar. Sen zafersin. Geveze biriyle aranızın nasıl olduğunu sorduklarında; "Az çok konuşuruz. Ben az, o çok konuşur." Lokantada garson çorbanızı getirirken:"Çorba garanti soğuk. Şayet öyle olmasaydı, garson parmağını içine sokmazdı." Yüzme bilip bilmediğinizi sorduklarında; "Senelerdir borç içinde yüzüp duruyorum. herhalde öğrenmişimdir." Arabanız çalışmadığında; "Bu arabanın motoru beygir gücünde değil, katır gücünde herhalde. İnat edip çalışmıyor." Lokantada ısmarladığınız yemek çok az geldiğinde; "Herhalde bu getirdiğiniz numune olmalı."

Sayfa: [ 1 ]