|
||
| Edison elektriği buldu parasını biz ödüyoruz. bullet Son gülen ilk gülmeyendir. bullet Dünyadan en son ayrılan ışıkları kapatsın. bullet Öğretmenle sohbet et. Sözlüye kalkma bullet Altın gibi çocuktu. Bozdurup bilenzik yaptılar bullet Kızını dövmeyen damadı hiç dövemez. bullet zaman su gibi akıp giderken sular akmıyor. bullet İki kere iki hala dört ediyor. Demek ki değişen bir şey yok bullet Seni döverdim ama şükret ki hayvan sevenler derneğine üyeyim. bullet Bana bir vesikalık resmini ver de kapıya asacağım dikkat ısırır. bullet Kalbimi verdim ona saklasın diye koymuş salak buzdolabına kokmasın diye. bullet Öğrenciyi altın kafese koymuşlar,ille de teneffüs demiş. bullet Besle Kargayı,şişmanlasın. bullet Dersimiz matematik,öğretmenler otomatik,öğrenciler omomatik. bullet Namusumu temizledim,hem de ön yıkama yapmadan. bullet Paranın ne önemi var,önemli olan miktarı. bullet Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor. bullet Onuruna verilen yemekte aç kaldı !...Onuruna yediremedi. bullet Dünya döner,Ay köfte. bullet İğneyi başkasına batıracağı na,oturda söküğünü dik. bullet Bitkisel hayata girdim,şimdi hıyar gibi yaşıyorum. bullet Gençliğim acı veriyor du,ameliyatla aldırdım. bullet Ne hayaller kurmuştum,belediye yıktırdı. bullet Dünyadan en son ayrılan ışıkları söndürsün. bullet Biri yer biri bakar, bakan aç kalır,millet vekili doyar. bullet Çok tatlısın şekerim,ama ne yazık ki rejimdeyim. bullet Damlaya damlaya lavabo taşar. bullet Sakla samanı,inekler aç kalsın ! bullet Biz bu saçları tebeşir tozu ile ağarttık. bullet Kopya bir sanattır,ama bizim hoca sanattan anlamıyor. bullet Herkes Cennet'e gitmek ister ama hiç kimse ölmek istemez! bullet Yaşlılar dakikaları yavaş,saatleri hızlı yaşarlar.Çocuklar ise saatleri çiğner,dakikaları yutarlar. bullet Asansör Bozuktur,en yakın asansör karşı apartmanda. bullet Dinlenen birini görürsen otur,sende ona yardım et. Bugünün işini yarına bırakma.Erteleyebileceğin kadar ertele Adamın biri rekor kırmış ödetmişler. Bir elin nesi var.(Ne kadar cahilsin)Tabi ki parmakları )
|
||
|
||
| Bullet ne oluyor | ||