|
||
| cafede sınırsız ewet arkadaşlar bu cafelar fiyatı artırıyor birazda hackerlimizi kendi yararımıza kullanalım demi yöntem çok basit yarım saatlik açtırıyoruz sonra dileğimiz kadar oynuyoruz konuya geçiyorum önce pc başına oturuyoruz sonra bilgisayarımı açıyoruz sonra c diskini açıyoruz document ........ die bi klasör var onun içine giriyoruz sonra orda %90 adminastor die bi dosya olucak onun adını kendi adımızla değiştiriyoruz örn: burak sonra zamanımız dolmasını bekliyoruz dolunca biliyorsunuz pc kapanıyor ve tekrara açmak için şifre istiyor bizde burda ctrl + alt +delet tuşlarına 2 ,3 kere basıyoruz aynı anda sonra orda kullanıcı adı çıkıyor oraya kendi adımızı giriyoruz şifreyi boş bırakıp giriş yapıyoruz ve artık sınırsız oyna |
||
|
||
| evet böyle devam edersenn belki buranın modluğunu alırsın ama yine son söz yetkililerin bu arada w kullanma !!! |
||
|
||
| Sağol | ||
|
||
saol beleş yani
|
||
|
||
peki bu ana bilgisayardan anlaşılıyormu ?
|
||
|
||
| Ama cafedeki sistem süren dolduğunda ana makineye uyarı veriyor.Büyük ihtimal anlaşılacaktır. | ||
|
||
| Arkadaşlar Cafedeki Sistem Çok Farklı Atıyorum 30 Pc Var adama diyorsun 1 saat adam Bilgisayara Sınır Koyuyor ve Bu Süreyi Değiştiremeyiz Bunun Yazılımlarını AkınSoft Diye Bir Firma Üsleniyor !! | ||
|
||
Arkadaşlar Cafedeki Sistem Çok Farklı Atıyorum 30 Pc Var adama diyorsun 1 saat adam Bilgisayara Sınır Koyuyor ve Bu Süreyi Değiştiremeyiz Bunun Yazılımlarını AkınSoft Diye Bir Firma Üsleniyor !! Bu Olay Gerçektir BEn Yapmıştım Bir Kaç Kere Ana Bİlgisayarda Sizin Oturduğunuz Masa Kapalı Gözüküyor |
||
|
||
| işmi yaradı ama yakalandım 2 mıslın ücret ödedim çok iyi bir paylaşım | ||
|
||
çaktırmadan yapalım
|
||
|
||
ben evde olduğum için bir sorun yok : ) bite anne sorunu var kapat die onunda çözümü var
|
||
|
||
ewt evde benimkide anne sorunu var onuda az cok hallediyom........
|
||