|
||
bak aramızdan bitane hoca çıktı çık şükür
|
||
|
||
bak aramızdan bitane hoca çıktı çık şükür ![]() bunu herkes bilir yani celle celeluh olduğunu ama anlamı ne bende bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim
|
||
|
||
| ya bi insan nasıl becerebildi böyle bişeyi bunu yapmak için epey marifetli olmak lazım | ||
|
||
bunu herkes bilir yani celle celeluh olduğunu ama anlamı ne bende bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim ![]() |
||
|
||
Allah Allah ne olmuş yahu
|
||
|
||
Allah'ın adını anarken söylenir onu biliyorum canım ben dedim zaten celle celaluh diye yani onun anlamı ne onu sormuştum
|
||
|
||
onu biliyorum canım ben dedim zaten celle celaluh diye yani onun anlamı ne onu sormuştum sav peygamber efendimizi selamlamak için söyleniyor. cc de herhalde Allah'ı selamlamak mı ki acaba ![]()
|
||
|
||
offffffffffffffffff o nasıl olmus yaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
||
offf abicim nolmuş böyle yaw allah korusunw kullanma...Türkçe kullanımına dikkat lütfen...!!!//MaVi |
||
|
||
| ufff çookk kötüü insanın biyerinden giriyo başka biyerinden çıkıyo nasıl oluyo o yaa çokk kötüü yazık adama neyse payşaşım için sağol.. | ||
|
||
o nasıl girmiş oraya ..............
|
||
|
||
muhtemelen adam o bólgesi ile kotu seyler yapmistir, Allah cc. kimseyi bosu bosuna cezalandirmaz.. bence
|
||
|
||
| slm arkadaşlar ben geldim.o resim neydi yaa | ||
|
||
| elınıze saglık | ||
|
||
| ya ben gülsemmi ağlasammı anlamadım şimdi o adamın sırtındanmı girmiş yoksa ******* girmiş (o anlamda sölemedim nasıl yazıcağımı bilemedimde) | ||