|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
bu resimleri ben ekliycektim ama biraz ayıp diye eklemedim ![]() |
||
|
||
bende düşündüm eklememeyi ama ekledim
|
||
|
||
| eh ne diyelim futboldaki atamıyana atarlar gibi oldu:) ellerine sağlık
|
||
|
||
Arkadaşlar resimlerin satan la bi alakası varmı yoksa şahsi vahşetmi anlayamadım...
|
||
|
||
| satanist bu malesef aramızda dolaşıyorlar böyle adi insanlarr!!!!!!!! | ||
|
||
| adamın kötü bi niyeti yok kan kardeşi olmak istiyor oradaki hanımefendiyle.sağol paylaşım için | ||
|
||
satanist bu malesef aramızda dolaşıyorlar böyle adi insanlarr!!!!!!!! insan mı ![]() hayvan diyecektin heralde |
||
|
||
insan mı evet te kibarlığı elden bırakmamak adına ![]() hayvan diyecektin heralde
|
||
|
||
| Iki resim,uygun degil....Tarafimdan,Kaldirilmistir... | ||
|
||
Iki resim,uygun degil....Tarafimdan,Kaldirilmistir... haklısın abi bende koyup koymamayı düşünmüştüm baya teşekkürler
|
||
|
||
| Sasirttin beni acikcasi...Bu garip yaratiklarin varligi zaten yeterince tedirgin edici...Yukaridaki resimler gercek olmasada boyle insanlarin var oldugunu bilmek beni bir sekilde deli ediyor...Hastalikli,kisilik bozuklugu tasiyan sekilsiz varliklar,ne denir ki baska... | ||
|
||
Sasirttin beni acikcasi...Bu garip yaratiklarin varligi zaten yeterince tedirgin edici...Yukaridaki resimler gercek olmasada boyle insanlarin var oldugunu bilmek beni bir sekilde deli ediyor...Hastalikli,kisilik bozuklugu tasiyan sekilsiz varliklar,ne denir ki baska... keşke koymasaydım dedim ya çok düşündüm aslında özür dilerim
|
||
|
||
Bu kunuyu kapatip siirlerimize donsek,bu kadar da uzulme...
|
||
|
||
keşke koymasaydım dedim ya çok düşündüm aslında özür dilerim iyi ki ben koymamışım ![]() ![]() |
||