|
||
çinde eskiden küçük ayaklı kadınlar makbulmuş, işte kadınların kendilerine yaptığı eziyet.![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| çinlilerin midesinin olmadıgını dusunurdum hep...meger beyinleride yokmuş ya hu | ||
|
||
bu nasıl iş anlamadım ya yazık yani
|
||
|
||
| Ay o ayakların hali ne öyle, bakamadım bile doğru düzgün, insanın içi bir tuhaf oluyor | ||
|
||
ayyy yazık yaa
|
||
|
||
| bencede sırf küçük ayaklı kadın olmak için değmez....... | ||
|
||
| Cinde kadinlarin buyuk ayaklara sahip olmalari utanc kaynagi olarak kabul edilirdi ve asla evlenemezlerdi....Bu yuzden kucuk yaslardan itibaren ayaklarini bezlerle sararak buyumelerini engellemeye calisirlardi...Bu cok ac veren bir olay kemikler disaridan yapilan baskiyla ice dogru bukulur ve ilerki yaslarda buyuk sorunlar cikarir... | ||
|
||
| teşekkürler rıdvan abi bilgi için.Ben sadece küçük ayaklı olanlarının sevildiğini zannediyordum .... | ||
|
||
o zaman ben çine gitsem beni linç ederler ![]() öff yazık yaa yapılmaz ki o eziyet saçma sapan bi hurafe için! |
||
|
||
| bence çok saçma yaa bu çinlilerde harbi akıl yok yaa | ||
|
||
| evet ya bu çinlilerde akıl yok | ||
|
||
| o ne ya öle ayak ayaklıktan çıkmış..insanın kendine o eziyeti yapması için beyinsiz olması lazım | ||
|
||
| evt bunu daha önce görmüştüm | ||
|
||
çinlilerin midesinin olmadıgını dusunurdum hep...meger beyinleride yokmuş ya hu Sna katılıyorum..
|
||
|
||
çinlilerin midesinin olmadıgını dusunurdum hep...meger beyinleride yokmuş ya hu bu yorum süperdi her şeyi açıkladı çinliler kurbaqada yer ayaklarınıda küçültür tek kelimeyle katılıyorum... |
||