PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Korkunç Resimler

Konu: amerikalı askerler.......(bush 'un savaş politakısı yüzünden mağdur düşen asker)

Sayfa: [ 1 ]

{C_RoN} 02.11.2007 21:01:25

bunlar savas sonrası

Ridvan 02.11.2007 21:33:38
Ben biraz farkli dusunuyorum ama kardesim,devlet politikalarinin sucunu askerlere yukleyemeyiz bence...Ama dersinki orda askerligin onuruna aykiri davranan kisiler de var,onlarin sucunuda tum orduya atamazsin...Bir devletin politik yanlislarinin cezasini o devletin insanlari ceker...Ben sahsen bu askerleri gorunce onlarinda birer anne evladi olduklarini dusundum...Uzuldum...Onlar asker ve emir altindalar...Yapmalari gereken askerlik onuru cercevesi icerisinde emirleri yerine getirmek...
           Sozlerim yanlis anlasilmasin ben amerikan politikasinini kesinlikle karsisinda duran bir insanim,kisilerle sorunum yok...
           Atalarimizi hatirla,ates altinda dusman askerini sirtlayan Mehmetcikleri,bu askerlik onurunun dunya tarihine yazilmis belgesidir...Bence basligi degistirmelisin...

Bize yakisan bu dusunce tarzidir....

{C_RoN} 02.11.2007 21:55:40
şimdi düzelttim rıdvan abi

ahmet 29.11.2007 11:52:14

Bu ne bicim yorum,biraz daha duzgun yorum yap lutfen..........//Ridvan.......

deadangel 29.11.2007 16:58:50
nedir yani bu paylaşımı neden yaptığını anlamadım bize amerikan askerlerinin kahramanlığını mı gösteriyon  Kızgın

Ridvan 29.11.2007 19:32:09
Savasin ne kadar yanlis oldugunu gosteriyor bu fotograflar...
nedir yani bu paylaşımı neden yaptığını anlamadım bize amerikan askerlerinin kahramanlığını mı gösteriyon  Kızgın

{C_RoN} 19.12.2007 12:37:09
Savasin ne kadar yanlis oldugunu gosteriyor bu fotograflar...
aynen öyle bush denen p..in yüzünden çıkan savaşların ne kadar yanlış olduğunu gösteriyor bu fotoğraflar

tokcan 19.12.2007 13:15:30
yazık yav

Sayfa: [ 1 ]