|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| ne yapıyorlar neden yapıyorlar anlamadım ki? ne istiyorlar hayvanlardan? | ||
|
||
ne yapıyorlar neden yapıyorlar anlamadım ki? ne istiyorlar hayvanlardan? para ....... için yapıyorlar |
||
|
||
şerefsizler
|
||
|
||
şerefsizler allah sizi bildiği gibi yapsın
|
||
|
||
bunun açıklaması yok bu bir katliam para veya başka sebebi olamaz bence...
|
||
|
||
| sushi yapiyolar | ||
|
||
ya kurban bayramı gelmiş ya av mevsimi ya yüzlerce hamsi yakalıyolar o katliam olmuyomu bu hamsinin biraz büyüğü nolcak sanki bence kızartması güsel olur
|
||
|
||
| derinin altındaki derin yag tabakasını almak için öldürülüyor yazık ya ama balinaların nesilleri tükenmek üzere bu katliamcıların yüzüne çok üzüldüm deniz kana bulanmış... | ||
|
||
| yazık bukadarmı acımasız insan oğlu reis | ||
|
||
| arkadaslarr öldürmüyolar balınalar kendilerii intihar ediyolar bilerek karayaaa vuruyolarrr ben bunuu izlemiştimmm belgeseldeee. insanlar iseee kurtarmayaa calısıyorlarr balınaların neden karaya vurduklarıı isee bilinmiyorr esrarengizz bii olaydıı | ||
|
||
| ya nasıl kurtarmaya çalışıyorlar resmen öldürüyorlar senin yanlışın var deniz resmen kana bulanmış adamın elindeki bıçak gibi olanı resimde görmüyormusun bu bir vahşet ya başka bir şey değil bu insanların acıma duygusu yok hayvanlara acımayan insanlara hiç acımaz | ||
|
||
| bunları bi odada toplucan katliam yapıcan yapdıklarının aynısını bunlara yaşatıcan | ||
|
||
bu katliamdan öte artık allah cezaları nese versin diorum başka bişey demiorum nasıl bişeydir bu onlarda canlı ya
|
||
|
||
Ben anlamadım bu olayı.O balinalar önceden mi öldürülmüş yoksa resimdekiler mi öldürüyor.? Kim ÖlDüRüyorsa Allah zaten onlara cezasını verir..............................
|
||