|
||
![]() ![]() ![]() bunu nasıl aratcağımı bulamadığım için direk koydum ama inş. yoktur |
||
|
||
| amacı ne acaba.sağol cron | ||
|
||
| yani varya .........cron soylenecek soz bulamıyorum sana | ||
|
||
yani varya .........cron soylenecek soz bulamıyorum sana çok güzel bi görüntü demi ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
buna inanmamı beklemeyin, gerçek değildir herhalde
|
||
|
||
evet zaten ben eklerken gerçek die eklemedim korkunç die ekledim![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
süpermiş cron ben hiç tırsmam korku manyağıyımdır +1rep
|
||
|
||
| çok saol yelda abla bende korku manyağıyımdır şu ana kadar hiç bi korku filminden korkmadım ve çoğunu da izledim ![]() :ama testere 4 ü izleyemiyeceğim galiba |
||
|
||
zaten diğer parmakların uclarıda yoq o eksik kalmasın demiş tırmaklarını kesmekten mi bıkmıs nedir bende bu siteye korkunç seylr gondermek istiyorum yardm edrmisiniz
|
||
|
||
| çaki varya hanı katıl bebek işte senı ona benzetıyorum cron..... çaki cron |
||
|
||
çaki varya hanı katıl bebek işte senı ona benzetıyorum cron..... çaki cron ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahaha yaşasın kötülük zaten diğer parmakların uclarıda yoq o eksik kalmasın demiş tırmaklarını kesmekten mi bıkmıs nedir bende bu siteye korkunç seylr gondermek istiyorum yardm edrmisiniz Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap![]() burda resimli bir şekilde nasıl resim eklendiği var
|
||
|
||
hangi gerizekalı yapmış bunu
|
||
|
||
| saol cron | ||
|
||
| yazık etmiş kendine | ||
|
||
Vıııyyy iyide maç ne burda kesik baş parmak.
|
||