|
||
|
||
|
||
| azap kabirde baslar allah hepimizi af etsin amin | ||
|
||
| Çok kötü yaa Allah'ım | ||
|
||
| ya bn bişiy anlamadım bu resımdn | ||
|
||
bence böyle olaylar gerçek değil
|
||
|
||
slm bu gercekmi acaba insanin inanasi gelmiyor
|
||
|
||
ya başka fotolarda da bunun afrikalı kadın(erkekte olablir)olabileceği sölebioo ibretlik demek yanlış zaten onlar siyah ırk yane ble olması normall ibretlik demiyelim bnceee
|
||
|
||
| kabirden çıkarıldıysa tabuta neden geri koymuşlar yoksa tabutla birliktemi gömdüler??? bu olayda bişey var ama hadi hayırlısı... | ||
|
||
| allahım çok kötü olmuş ya böyle bi yüz ifadesi görmedim ben ya ... | ||
|
||
| gerçek hayyatta yapmış olduğu kötülüklerden dolayı kabir ona dar gelmiş | ||
|
||
| kabir azabı işte S:S: | ||
|
||
| bence doğrudur ama çok üzücü:/( | ||
|
||
yüz ifadesi çok şey anlatıyo...
|
||
|
||
| kabir hayatı gerçekten zor çünkü ilk sual orada sorulur | ||
|
||
| Allah Rasulu , hz.muhammed ( sav ) der ki ; birgün yalvaracaktım Allah'a , ne olur insanlara dünyadayken kabir azabının nasıl olduğunu göster , diye... sonra vazgeçtim , insanların bu acıyı bıle bıle akrabalarını toprağa gömmemelerinden çekindim... //////// Hz.İsa aleyhısselam , birgün b mezarlığın yanından gecerken , kabirlerden b tanesinden azap sesı gelır . Hz.İsa o kabirin yanına gider ve Allah'ın izniyle o ölüyü diriltir. ve bu kabir azabının sebebini sorar . kabir ehli adam derki ; Ya Ruhullah ,ben dünyadayken bir çobandım. bir yerden başka bir yere bana ait olmayan b saman taşırken , o samandan bir parça koparıp dişime kürdan yaptım ve yere attım . işte bunun hesabını veremıyorum . o yüzden bu acıyı çekıyorum...//////////// NİCELERİ GELDİ NELER İSTEDİLER HEPSİDE DÜNYAYI BIRAKIP GİTTİLER sen HİÇ ÖLMEYECEK GİBİSİN DEĞİL Mİ ? O GİDENLERDE SENİN GİBİYDİLER!!! |
||