|
||
| Arkadaşlar size lazım olan programları yazın. Ben ve yazılan programları bilenlerde cevap yazsın. Lütfen paylaşımcı olalım | ||
|
||
| hmmm peki bana mp4 player için video oynatıcı bulabilirmisin |
||
|
||
| Arkadaşım burda cep telefonları programı istek bölümü lütfen cep telefonu için soru sorun (her şeyi bileceğim diye birşey yok bilenler bana yardım etsin) | ||
|
||
| tmm tmm kızma hemen o zamn k-500i için program varmı her türlü | ||
|
||
| Mesela k-500 için webcam programı istermisin | ||
|
||
| daha çeşitli mesela resim montojlamalar var ufak çaplı | ||
|
||
| k500 hangi işletim sistemini kulanıyor biliyorsan daha çabuk yardım ederim |
||
|
||
hmmm peki bana mp4 player için video oynatıcı bulabilirmisin En çok codec destekliyen mobil oynatıcı. Programın boyutundan (1.5mb) ne kadar kaliteli olduğunu anlıyacaksınız... Orjinal Mp4 oynatabilen Tek Player Flv oynatabilen tek player youtube'den indirdiğimiz dosyaları çevirmeye gerek kalmıyacak Wmv oynatabilen tek player (Not: Wmv'lerde ses var görüntü yok bunada şükür ) Desteklediği Ses Formatları ; MP3, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, and Midi Desteklediği Video Formatları : H.264 (AVC)*, MKV, MPEG-1, MPEG-2**, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV+, MJPEG + Matroska, TS, PS, 3GPP, AMR, MOV, AVI, MPEG-4, NSV,Mp4 Özellikler : -------------- * İleri - Geri Sarma * Ekran Boyut Ayarlama * Zoom Yapabilme . * Ekran Tipi Seçebilme ( 4:3,16:4) . * AltYazı Desteği . * Ses Ayarı . * Ekolayzer Desteği . * Video Hız Ayarı (%'lik li ) . * Detaylı Bilgi Gösterimi (Sanatçı , Yıl , Süre vs.) . * Kısayol Tuş Ayarları . * Renk Ayarır |
||
|
||
| eline sağlık arkadaşım... ama 6600 da mpeg4 ses gelmiyor mp3 te çalmıyor daha iyisi yokmu kolay gelsin... |
||
|
||
| LG290 için bana tv programı ve oyun lazım yardımcı olabilecek var mı? | ||
|
||
| 6230i için java var mı?? | ||
|
||
Selamlar arkadaşım. Madem istek yapmamızı istiyorsun sana, bir ricam var. N73 için birkaç şeye ihtiyacım var. Öncelikle ingilizceden türkçeye, türkçeden de ingilizceye çeviren bir program. Bir de telefonda film seyrede bilmek için bir program, şayet telefondaki real player le seyredebiliyorsam bendeki filmleri yani çeşitli formattaki filmleri real player e çevirecek bir program. ama real player de seyredemiyorsam hem oynatma programına hem de çevirme programına ihtiyacım olacak. Bir de belirtmeliyim telefonlada çok başarılı değilim o yüzden birazcık açıklama da istiyorum senden. Şimdiden teşekkür ederim.
|
||
|
||
| nokia usb kablosunun cd sini kaybettim programını indirebilceğim bir link verebilirmisiniz?(3220-model) | ||
|
||
| süper program teşekkürler | ||
|
||
| arkadasım iyi günler kolay gelsin iyi forumlar fenerbahçeli bi telefonum var bana yardım edermisiniz Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||