PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Komik Yazılar

Konu: Bayanlari memnun etmek imkansizdir...

Sayfa: [ 1 ]

Ridvan 24.10.2007 23:14:59

Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) seçebilecekleri bir erkek dükkanı (mağazası) açılmıştır. Mağaza 5 katlıdır ve her kat çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükselmektedir. Mağazada sadece tek bir kural geçerlidir: herhangi bir katın kapısından içeri giren kadın, o kattan alışveriş etmek zorundadır ve eğer bir üst kata çıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemez. Bir gün bir grup kız arkadaş, kendilerine erkek seçmek için mağazaya gider...

1. KAT'ın kapısında şunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir işleri var ve çocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve şöyle derler: "Eh, hiç yoktan iyidir ama bir de üst kata bakalım".

2. KAT'ın kapısında yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları severler ve son derece yakışıklıdırlar." Kızlar: "Hmmm, hiç fena değil ama acaba bir üst katta ne var?"

3. KAT : "Buradaki erkeklerin çok iyi birer işleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar ve ev işlerine de yardım ederler". Kızlar: "Aman Tanrım, çok etkileyici ama yukarıda başka katlar da var."

4. KAT : "Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup, ev işlerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar çığlık atmaya başlarlar: "İnanılmaz, bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!" Ve bir kat daha çıkarlar...

5. KAT'ın kapısında şunlar yazmaktadır: "Bu kat boştur ve sadece, kadınları memnun etmenin mümkün olmadığını kanıtlamak icin konmuştur. çıkış soldadır.....

Alintidir....

mehemtbenz 24.10.2007 23:18:35
süper eline sağlık

_ArSeNiK_ 24.10.2007 23:23:31
SÜper ya rıdvan abi sağol

rengin34 24.10.2007 23:25:14
bende bodrum kattan alıyorum  sanırım....

25.10.2007 00:09:42
rıdvan abi süper paylaşım ama şiddetle kınıyorum Kahkaha
ya imkansız değildir yoksa imkansızmıdır Kahkaha

selin 26.10.2007 18:40:01
hani güvenilir erkek hangi katta   Şaşırmış

{C_RoN} 26.10.2007 18:51:16
hani güvenilir erkek hangi katta   Şaşırmış
güvenilir erkek yok  ki  GülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme
benden başka ve birkaç istisna dışında

selin 26.10.2007 18:56:52
güvenilir erkek yok  ki  GülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme
benden başka ve birkaç istisna dışında
yok muuu  Şaşırmış ohooo o zaman diğer özellikler bir işe yaramaz ki. benimkinin gözü benden başkasını görmesin, öyle çok yakışıklı olmasına gerek yok Kahkaha

{C_RoN} 26.10.2007 19:00:28
yok muuu  Şaşırmış ohooo o zaman diğer özellikler bir işe yaramaz ki. benimkinin gözü benden başkasını görmesin, öyle çok yakışıklı olmasına gerek yok Kahkaha
o dediğin zor bulunur

ama bulmana gerek yok kendine eğer gerçekten aşık edebilirsen onun gözü zaten senden başkasını görmez  eğer görüyorsa zaten seni yeteri kadar sevmiyodur (yani benm şahsi fikrim Gülümseme)

26.10.2007 19:46:47
hiç birini istemem bunların O bana yeter Göz kırpan

ZcN 27.10.2007 10:11:28
hiç birini istemem bunların O bana yeter Göz kırpan

Çünkü hepsi ve daha fazlası onda var diyosun : )

ozymeyg 27.10.2007 13:34:15
teşekkürler rıdvan abi

27.10.2007 15:47:52
Çünkü hepsi ve daha fazlası onda var diyosun : )

Aynen öyle
Gülümseme

{C_RoN} 27.10.2007 16:01:35
bizede düşmediki öyle birisi Üzgün

selin 27.10.2007 17:52:12
bizede düşmediki öyle birisi Üzgün
niye ki insan seviyorken "en iyisi o, hiç diğerlerine benzemiyor" diye düşünüyor Kahkaha ama sonra "yanlış tanımışım" diyor  Kahkaha

Sayfa: [ 1 ]