|
||
| BEN TÜRKİYE MEHMED BENİM!!! ben Türkiye bu gün doğdu oğlum adını mehmed koydum mehmedim kuş sütüyle besledim yemedim yedirdim içmedim içirdim vatanını öğrettim topraklarını tarihini öğrettim kanlarını bayrağını öğrettim marşlarını mehmedim kınaladım ellerini davul zurnayla askere gönderdim bir ay iki ay üç ay konuştum mektuplaştım mehmedimle pek te mutlu vatan borcu derken nasılda gururlu! en sevdiği yemeği özlemiş doğduğu şehri annesini özlemiş yarini.. gelecek mehmedim az kaldı sonuna kadar burnunda toprak kokusu sonuna kadar göğsünde vatan ordusu mehmedim mehmedim ne oldu... bu sessiz kelime-i şadet niye? göğsünden fışkıran kanda nesi? kınalı ellerine uzanan feryat neden? mehmedim can verdi!!! ben Türkiye mehmed benim can verdi oğlum şerefi benim... söz mehmedim sana uzanan ellerin hesabını keseceğim!!! oturdukları yerden savaşanları olduğu yere mezar edeceğim!!! ben Türkiye mehmed benim senin canını alanı ben canından bezdireceğim yirmi yılda yetiştirdim seni yirmi saniyede canını alanı yirmi asırda yavaş yavaş öldüreceğim!!! ben Türkiye mehmed benim sana kıyan köpeklerin yarınlarını söndüreceğim!!! YELDA PÜSKÜLLÜ |
||
|
||
Kalemine sağlık yeldacım.Duygulandırdın yine...+1...
|
||
|
||
| Eline,yuregine saglik....+1 | ||
|
||
| çok güzel olmuş canım, +1 | ||
|
||
+1 az gelir böyle sağlam kalemin emeğine + 10
|