|
||
| Selam millet ben internetten indirdiğim videoları 6600'da açamıyorum.Bildiğiniz bir program varmı? Ne yapmam gerekiyor.Şimdiden sağolun | ||
|
||
| En çok codec destekliyen mobil oynatıcı.Orjinal ikonu değiştirdim çünkü galerideki resimleride açmaya çalışmasından dolayıdır. Programın boyutundan (1.5mb) ne kadar kaliteli olduğunu anlıyacaksınız... Orjinal Mp4 oynatabilen Tek Player Flv oynatabilen tek player youtube'den indirdiğimiz dosyaları çevirmeye gerek kalmıyacak Wmv oynatabilen tek player (Not: Wmv'lerde ses var görüntü yok bunada şükür ) Desteklediği Ses Formatları ; MP3, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, and Midi Desteklediği Video Formatları : H.264 (AVC)*, MKV, MPEG-1, MPEG-2**, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV+, MJPEG + Matroska, TS, PS, 3GPP, AMR, MOV, AVI, MPEG-4, NSV,Mp4 Özellikler : -------------- * İleri - Geri Sarma * Ekran Boyut Ayarlama * Zoom Yapabilme . * Ekran Tipi Seçebilme ( 4:3,16:4) . * AltYazı Desteği . * Ses Ayarı . * Ekolayzer Desteği . * Video Hız Ayarı (%'lik li ) . * Detaylı Bilgi Gösterimi (Sanatçı , Yıl , Süre vs.) . * Kısayol Tuş Ayarları . * Renk Ayarır |
||
|
||
| EYVALLAH KARDEŞ ÇOK İŞİME YARAYACAK OLURSA...RAŞTIRIYORDUM VALLAHİİ.. Buyuk harf kullanimi sadece yoneticilere aittir...//Ridvan... |
||
|
||
KARDEŞ Ne alaka ? |
||
|
||
| laf olsun işte.... BEN ŞİMDİ BÜYÜK YAZDIM.. NE OLDU.. YÖNETİCİMİ OLDUMMMMM:.: Daha forumdaki ilk mesajın yahu.Ne olur biraz uyumlu olsanız da bizi uğraştırmasanız!!! Tekrarı ban gerektirir.İşte bu olur!!!...//MaVi |
||
|
||
| sağol işime yaradı | ||
|
||
| saol | ||
|
||
Çok teşekkür ederim bende mp4 oynatıyo ama avi oynatan arıyodum .nerelerde ararken burnum dibinde buldum
|
||
|
||
| ayıp ama ya bu linge bakarsanız iyi olur bence virüse ihtiyacım yok benim güzelde virüs programım var |
||
|
||
| Ohh beee internetim geldi K-lite Codec 4.5.3 Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap ![]() Rar Şifresi: hasanali317 ![]() Xilisoft HD Video Converter 5.1.17 Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap ![]() Kolay Gele |
||
|
||
| saol kardes | ||