|
||
| Sol yanağında ki gamzen var ya anne Ruhumu huzurla doldurmaya yetiyor Gamzen yok olup yüzün asıldığında Yüreğimde fırtınalar kopuyor Sen defterim,kitabım,yarim ve sen ol sebebim Senle başlamayacak güne gözlerimi açmıyorum bile Öyle işlemişşsin ki beynime sensiz nefes almayı düşünemiyorum bile En zor anımda önce sen aklımda sonra sesin sonra öğütlerin Sen anne sen,sadece sen ol yanımda sadece sen sar beni Senin kolların nasılda güvende hissettiriyor Sımsıkı sardığın zaman kale duvarı gibi sapa sağlam Kimse zarar veremez bana senin bağrındayken Kimse korkutamaz kimse ağlatamaz beni Başımı göğsüne yasladığımda kalbinin atışını dinlemek Ve bir gün duracağını düşünmek! Ve sen gittin işte hiç hesapta yokken acımasız ecel aldı seni Son bir kez sarılmadan boynuna gittin anne Ağlıyorum ağlamak neymiş daha yeni anlıyorum Nasılda acımasız kader ne cürretle ayırdı seni benden Bu kocaman dünyada o sol yanağında ki gamzen olmadan nasıl yaşarım Nasıl uyurum geceleri buz gibi yatağımda Nasıl yaşarım senin o sıcacık nefesin yokken Söyle anne nasıl yaşarım sen o kara toprağın altındayken Şimdi beni görüyorsun uzaklardan ağlama diyorsundur eminim Peki annecim ağlamıyorum bakma gözlerimin nemine alışıyorum Biliyorum seni benden ayıran kader bir gün tekrar buluşturacak Biliyorum nefesin yine tüm dünyam olacak Ve biliyorum anne o sol yanağındaki gamzen beni cennette karşılayacak. yelda_puskullu_ |
||
|
||
| Emegine,yuregine saglik... Acikcasi Anneme kosmak geldi icimden...+1 |
||
|
||
| emegine saglık .... | ||