|
||
| *Anladım unutmadığını unuttum deyişinden. *Gözlerin başkasına ümit vermesin. *Boşuna bekleme sakın yolumu; yolcusuz yolların anlamı olmaz. *Demirciden demir almışlar sana kalp diye takmışlar. *Kalbimin ayarı aşkımın baharısın. *Sensiz doğan güneşe isyan eder oldum. *Karanlıklar içinde ateşböceğimsin. *Sevgilim seni kaybedersem; haram olsun bulana... *Ağlasam gözümdeki yaştan, beklesem simsiyah saçtan, unutsam en güzel aşktan olurum... *Biz aynı kabukta doğmuş iki badem içi gibiyiz... *Amann!! Kaçalım sevgilim basılmayalım!!Aşkımız uğruna asılmayalım!!! *İşşt!! İşşt!! Bakar mısın? Benimle yatar mısın? Niye öyle kızardın? Yoksa horlar mısın??? *Gördüğünü seversin; allah cezanı versin... *Ne aşkına muhtaç, ne de esirin olacağım... Öyle bir sevgili buldum ki seni unutacağım... *Sevildiğini bil; yamukluk yapma... *Günler ne kadar zalim olsa da geçmeye mahkumdur... *Ya delice sevilmek, ya merhametsizce terkedilmek isterim. *Kal derim ,adam gibi kalmazsın. Git derim, gitmezsin. Sus derim, cihanı tutar sesin. Belamısın sen nesin? *Ben ağlarken gülerim; unut beni düşünme. *Bu gönül senden kopabilir mi? Ellerin yanında yapabilir mi? *Başkası olsaydı benim yerimde çekmezdi kahrını tek bir gün bile... *Onda kusur bulan, düşmanı bilsin beni... Ona sevdalı olan, önce öldürsün beni... *Günün bittiği yerde aşkımız başlar sevgilim.. *Sevemez kimse seni; andırıyorsun dedemi. *Her gönülde bir çiçek olmaktansa , bir gönülde buket ol daha iyi... *Unutamam seni!..(acaba hangisiydin???) *Ben sensiz bilemem mutlu olmayı... *İsteme seni benden ; kendimi sende buldum... *Yalnız unutmamı isteme benden ...Çünkü; ben unutmasını hiç beceremem... *Sabredip gözyaşımı silebilirim; senden bir başkasını sanma sevebilirim... *Ay batarsa batsın! Bakışların var ya... *Mutlu olarak çıkma karşıma... Alay eden bakışlarınla mutluluğumu bozma... *Bir heves olsaydı güler geçerdim; delice sevmek var işin içinde... *Aşk mı? O da ne? Seviyor musun ? Bana ne? *Aşkın yaşı yoktur; o daima doğum halindedir. *Bir kişinin aşkına mani olmaya çalışmak, ateşe gazzdökmeye benzer... *Dünyada iki şey saklanmaz ; biri öksürük diğeri aşk. *Bundan sonra peşin değil; veresiye seveceğim. *Aşk bıçaktan derin yara açar.. *İnsan sevdiği zaman değil, sevildiğine inandığı zaman sevmelidir. *Sen ve ben hiç yoktan bir neden, henüz başlamışken ayrıldık birden... *Mutluluk duamız vardı seninle; olmadı sevgilim, kısmet değilmiş. *Mutluyum; seviyorum... Umutluyum; belki sever diyorum... *Ellerin kahrını sen çekemezsin... Düşer bir kötüye çürür gidersin... *Ayrılmalıyız!!! Ayrılmalıyız!!! muhitimize geldik!... *Bir saysan aşkımı ; az gelir parmakların... *Aşkımıza nokta koymayalım sevgilim; ben kucak dolusu virgül getirdim... *Seni dünkünden daha çok, yarınkinden daha az seveceğim... *Dinecek sanma sakın bu fırtına dinmez; benimki kutsal bir aşk mahşerde bile bitmez... *Bir resme bakıpta ağlamadınsa , sevmek ne demektir bilemezsin sen... *Aşkı bana anlatma kalbim onu tanıyor... *Aşkta eşitlik yoktur. Taraflardan biri daima köledir... *Zannetme aşkım yavaşlar, bu sevda biterken başlar... *Aşkı sen öğrettin sevgilim bana ; şimdi çok uzaksın hasretim sana... *Neden düş kuralım; dokunmak ,görmek , konuşmak varken... *Bir gülün dikeni batar ya ele, batmışsın kalbime sen öylesine... *Sevdanın yerini dertler doldurdu; ayrılık gönlümü yaktı kavurdu... *AŞK nehri dalgasız akmaz... *Sevmeyi ben öğrettim sana elleri sevesin diye mi? *Aşk zaman ve mesafe tanımaz. *Aşksız hayat susuz yaz gibi.. *Evlilik fırtınalı bir denizse, bekarlık bulanık bir bataklık... *Asilleşmek için aşkın ızdırabına ihtiyaç vardır... *Ağlamak çare olsaydı, eczane vitrinlerinden soğan eksik olmazdı.. *Aşk bir aya benzer; büyümediği zaman küçülür... *Biri de bir , bini de bir, gel kalbime sen de gir... *Yalımlı bir ateştik sonsuz evrende...Ve... Yandıkça tanrıya yaklaşan bizdik... *Bir gün karşılaşırsak bana dostça gülümse; bak yaşlı gözlerime, anlar kalbin sevdiyse... *O , kalbin ilk şarkısıydı...Hafif ,ufak ,tatlı bir melodi... *AŞK;tem bel insanların işi, meşgul insanların tembelliğidir... *Bir kere sevdim diye, bin pişman etme. İstemiyorsan bırak perişan etme... *Sürükler beni benden ılık nefesin... *Birgün gel koşarak kader utansın; gönlümün defteri böyle kapansın... *Denizlerden esen meltem gibisin nezamanın ne de mevsimin belli... *Sen aşkı sevene değil sevipte ayrılana sor... *Başında yoksa sevda yelleri , nerden bileceksin çektiklerimi... *TIK! tIK! Kim o? Aşk ! Defol!!! *Benim gecelerim artık uykusuz; yüreğim sayende oldu duygusuz... *Ve... Ben seni çocuk gibi kıskanırım... Öylesine çok; öyle acımasız... *Bu rüzgar, bu fırtına bir gün diner de bu hava bahara döner mi dersin? *Seveceksen esmer sev; ancak o vefalıdır... *Geçen yıl sana kalbimi vermiştim; şeyy lazım etti de geri verirmisin? *SEVMEK ACI ÇEKMEKTİR; AŞK İSE ACI İÇİNDE UMUTLA DÖNSÜN DİYE BEKLEMEKTİR... *Sana sevgilim desem dönüpte bakar MISIN? |
||
|
||
Seveceksen esmer sev,ancak o vefalidir....![]() Emegine saglik Sebo...
|
||
|
||
| ellerine sağlık çok güzeller |
||
|
||
| teşekkürler paylaşım için. esmerler vefalı mı oluyormuşş şaşırdım doğrusuuu
|
||
|
||
*O , kalbin ilk şarkısıydı...Hafif ,ufak ,tatlı bir melodi... for *Ve... Ben seni çocuk gibi kıskanırım... Öylesine çok; öyle acımasız... Ho$. Eline, yuregine saglik arkada$im.
|
||
|
||
teşekkürler paylaşım için. bir esmer olarak yanıtlıyorum kesinlikle evet esmerler vefalı mı oluyormuşş şaşırdım doğrusuuu ![]() ![]() paylaşım için sağol şebofan |
||
|
||
bir esmer olarak yanıtlıyorum kesinlikle evet ben de esmer birinden darbe yemiş biri olarak söylüyorum ilginççç ![]() paylaşım için sağol şebofan
|
||
|
||
Esmerlerin böyle de bir marifetimi varmış...Say say bitmiyor canım....
|
||
|
||
beğendiğinize sevindim
|
||
|
||
| msn nick me Demirciden demir almışlar sana kalp diye takmışlar. bunu yazdım sevgilim çıldırdı | ||
|
||
saol
|
||
|
||
| Teşekkürler Twilight tam durumuma uygun... | ||
|
||
önemli deil beğenmen yeterli
|
||
|
||
| +Aşkta eşitlik yoktur. Taraflardan biri daima köledir +TIK! tIK! Kim o? Aşk ! Defol!!! +Seveceksen esmer sev; ancak o vefalıdır...(bir esmer olarak bende onaylıyorum:) +SEVMEK ACI ÇEKMEKTİR; AŞK İSE ACI İÇİNDE UMUTLA DÖNSÜN DİYE BEKLEMEKTİR...en güzeli tbii ellerine sağlık çok güzel |
||
|
||
Gerçekten güzeller 1 kaç tane seçtim bana uyan emegine saglık
|
||