|
||
| BEKLE AZRAİL SON SİGARAM İşte bitti bitmez diyordum bitti Son demler artık herkes gibi benim ömrüm de bitti Dur be azrail sevgiliye son bir kaç söz daha Ha bir de annemin helalini alayım Bekle azrail son sigaram... Biliyormusun annem söylemesede çok sever beni Asla belli etmez içi gider bir yandan da Gülerim bazen içten içe ona E ayakta kaldın otursana sabırsızlanma ama Bekle be azrail son sigaram... Yeşil gözlüm nede masum Bilse gideceğim bir kaç dakika sonra Ortalığı ayağa kaldırır Ayıptır söylemesi bensiz yapamaz o Arkamdan gelirse hiç şaşma iki iş olacak ama sana Ya çok konuşuyorum demi haklıyım ama Öleceğim nasılsa ne olur kusura bakma Bekle azrail son sigaram... Off be yıl sonu kim şampiyon olacak acaba Oraya haberi gelirmi izlermiyim Gülme be azrail merak işte ne yapayım elimde değil Yarın da sınav vardı valla yine yırttım O hoca yı pek severdim oysa Tamam tamam anladım sıkılma Bir kez ölüyor insan sonuçta Az daha sık dişini bir kaç duman daha Bekle azrail işte bitiyor son sigaram! Yelda_puskullu_ |
||
|
||
| Çok güzel bir şiir... | ||
|
||
| Evet gerçekten çok güzel | ||