|
||
Online Oyunlar-Oyun Download Bölümüne Modluk İstiyom HaYaLeT
|
||
|
||
| Tüm yönetimin fikrini bekliyorum... Duruma onlar karar vericek... Konuyu kilitliyorum...Yönetimin cevap yetkisi mevcut herkes yazsın görüşlerini.. Co admin ve Süper Moderatörler Bu konu hakkında fikirlerinizi belirtin.. |
||
|
||
| Uygun gorunuyor,yalniz uyelerimize biraz daha sabirli ve nazik cevaplar verirse daha guzel olur...Benim sahsi fikrim tabii... | ||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 2 gün, 13 saat ve 36 dakika. Total Posts: 553 mesaj Total Topics Started: 73 konu Açtığı anket sayısı: 0 anket Kullandığı oy sayısı: 47 oy hımm da Ad: Yaş: Nick: İstediği Bölüm: Forumda haftalık online olabileceği zaman: Mod olduğu başka forumlar(varsa): şöle bir forum doldurman gerekmiyormuydu bunu ekleyen oraya admin analmsız bişey olsa eklemezdi diye düşünüyrm istatistikleri modluğa uygun ama ben şahsi görüşüm tavırlarının biraz belki fazlasyla saygıszca kaba olduğu görüşünde eğer yönetici olduğu bölmde ve bütün sitede daha kibar ve nazik davranacağına dair söz verebilrse hem bizi çok mutlu eder gayet iyide bi yönetici olur insanlar mod olmayı çok basit görüyrlar ama yönetim bölümü gibi önemli kararlar alınan ve alınmış yeri görebilyrlar artık ki bence bu hiçte basit bişey değil bir süreliğine deneme mod olsun sonra mod grubuna alınsın derim ben |
||
|
||
| Uygun.... | ||
|
||
olabilir ama üyeler ile daha güzel konuşması lazım
|
||
|
||
| Atakan seni 2 haftalığına deneme mod olarak atıyorum istediğin bölümlere... 2 hafta sonrasında üyelerle ve bölümlerinle ilgili hareketlerini göz önüne alarak modluğunu vericem. Gözüm üzerinde hoş olmayan davranışlar sergilersen yarı yoldan geri dönersin. Eğer mod olunca yalnış yaparsan yine aynı şekilde modluğun alınacaktır... Hayırlısı olsun... |
||
|
||
yeah merak etme özcan abi
|
||
|
||
| hayırlı olsun inşallah Mod olursun | ||
|
||
Hayırlı olsun kuzen hata yapma benim gibi olursun haa