|
||
| ad=tolga Yaş=15 nick=ToLG4 İstedigi Bölüm=KoMık VideO Onlıne olabılecegı zaman=17.00-22.00 mod oldugu baska forum= trportal.org İnş Bu sefer olur... |
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 19 saat ve 35 dakika. Total Posts: 205 mesaj Total Topics Started: 56 konu Açtığı anket sayısı: 4 anket Kullandığı oy sayısı: 13 oy şuann da iyi gidiyosun gibi... yönetimin ortak kararı uygun olursa olabilir... zaman göstericek.. |
||
|
||
| Teşekkürler.. inşallah | ||
|
||
| evet bencede sen komik videolar bölümünü hakediyorsun.(özelliklede bugün yaptığın paylaşımlarla) | ||
|
||
| Sağol Cron | ||
|
||
| Ben kararimi zamana birakiyorum,bu zaman icersinde tolga forumdaki butun konulara okumadan sadece mesaj sayisini arttirmak icin gonderme yapacak mi,W kullanmaktan vaz gececekmi,You Tubede butun kolonu eklemeye devam edecekmi ona bakicam...Benim su andaki dusuncem budur arkadaslar... | ||
|
||
| Peki youtube deki konuları buraya atmamın bir sakıncası varmı.. | ||
|
||
| Ben ondan bahsetmiyorum tolga ne demek istedigimi anladin saniyorum... Sadece fikrimi soyledim,tartisma konusu acmadim...Konu amacindan cikiyor... |
||
|
||
| inşallah! derim ben! | ||
|
||
| Okudum Tolga...Uygunsa olur,ben bir şey diyemem... | ||
|
||
Okudum Tolga...Uygunsa olur,ben bir şey diyemem... Dersin tabi ki sen yönetici değil misin mavi? |
||
|
||
Dersin tabi ki sen yönetici değil misin mavi? Hayır pm le çekildim buraya...Sadece cevaptı...Anlatabildim mi Hayalet...
|
||
|
||
Ben pm atmıstım
|
||
|
||
| şimdilik o bölüme mod yaptım seni rütben henüz mod değil. deneme modsun yani biraz zaman sonra duruma göre hareket edicez... hayırlı olsun.. Komik Videolar & Sesler Güldüren videolar Moderatörler: JusTWa!T, ToLG4 |
||
|
||
| hayırlı olsun tolga başarılarının devamını dilerim | ||