|
||
| KIYAMET Şimdi her şey kaygı Yeni jenerasyon yandı Ne sevgi ne saygı kaldı Sorumlusu kim bilen var mı? Milleti hip hop derdi sardı Abuk subuk şarkılar Dillere dolandı Aşklar üçüncü el Tezgahlarda artık Çıkarsız iyilik yok Doğrulara karın tok Köhne köşeler de Şişeler ellerde Sanki normalmiş gibi Küfürler dillerde Küresel ısınma evren de Kimsenin umurunda değil nedense Dedikodu kazanı Kaynıyor her yerde En iyi dostlar Kuyu kazar halde Sıkmayın canınızı Geçer bu günler de Lakin hayat şu günler de Bilinmezler de! Yelda-puskullu_ |
||
|
||
| güzel bir şiir hele şşurası çok doğru Sanki normalmiş gibi Küfürler dillerde |
||
|
||
süper olmuş hepimize ders olsun
|
||
|
||
| Aşklar üçüncü el Tezgahlarda artık --------- çok güzelmişş yelda abla eline sağlık buda yukarıdaki kısmı okuyunca benim aklıma gelen bi beyit[ ]Şimdi yalan aşklar bile 3.el tezgahda benim aşkım ise eskimiş bir rafda |
||
|
||
beğendiğine sevindim ve beyitinide beyendim ;)ben bunu rap olarak yazdım biliyomusun rap gibi oku mükemmel oluyor
|
||
|
||
Evet rap olarak daha bi iyi bunu cezaya yada sagopaya gönderelim.çok tutar
|
||
|
||
valla croncum düşünmedim değil yani ;)sagopayı sevmem ben ama ceza ya ulaştırmak bilmem ki nasıl olur nasıl irtibata geçilir ceza ilgilenirmi hiç bilmiyorum yani boşa ümide kapılıp hayal kırıklığına uğramak istemem
|
||
|
||
E-mail olarak atarsan görürde e-mail adresini nerden bulcaz
|
||
|
||
tabikide bulamayacağız dedim ya boş hayal kurmak istemiyorum çok üzülürürm sonra
|
||
|
||
Zaten bi rap şarkıya göre çok kısaydı belki uzatırsan buluruz birinden bellimi olur
|
||
|
||
evet haklısın uzatabilirim çalışayım ben bunun üzerinde sağol
|
||