PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => İtiraf Odası

Konu: Birini Karşıdan görüünüzde anlaşıp anlaşamıcanızı nasıl anlarsnz??

Sayfa: [ 1 ] 2

Twii ~ 27.09.2007 19:45:32
ben başlıyım ilk baştan ayaklarına bakarım kundura vb. şey varsa olay orda biymiştir Şaşırmış Sırıtan

conwerse spor vb. bişey varsa yukarı doğru çıkalım saç tipine bakarım...saçlar arkadan TOPLANMIŞ bir şekilde örgülüyse iş gene bitmiştir  Şaşırmış

sora kıyafetlere bakalım hnm evladı olmyn şeyler gicek(örn:gömlek yakası üstüne kadar bağlı olucak fln Kahkaha )

VB....

sıra sizde Şaşırmış

27.09.2007 21:01:29
birini karşıdan görüp anlaşıp anlaşamayacağına karar verebilen varsa helal olsun konuşmadan beyin yapısını anlamadan ben anlamam şahsen conwers le nıke le olmaz sanmam yani Kararsız

Twii ~ 28.09.2007 12:31:17
birini karşıdan görüp anlaşıp anlaşamayacağına karar verebilen varsa helal olsun konuşmadan beyin yapısını anlamadan ben anlamam şahsen conwers le nıke le olmaz sanmam yani Kararsız
bazı kişiler vardır anlaşılır ben adamı gözünden tanırım Şaşırmış

28.09.2007 12:51:09
yani tamam da konu anlaşıp anlaşamayacakları ayakkabısının değil beyninin markası önemli oda karşıdan bakınca anlaşılmaz herhalde Masum

Vicious 28.09.2007 12:52:57
İnsan sarrafıyım ben ..

Twii ~ 28.09.2007 14:05:30
yani tamam da konu anlaşıp anlaşamayacakları ayakkabısının değil beyninin markası önemli oda karşıdan bakınca anlaşılmaz herhalde Masum
anlaşıp anlaşamıyacağımı GENELDE anlarım yürüyüşünden , duruşundan belli olur insan tabi bu bir yetenek Göz kırpan

28.09.2007 16:57:51
anlaşıp anlaşamıyacağımı GENELDE anlarım yürüyüşünden , duruşundan belli olur insan tabi bu bir yetenek Göz kırpan
genelde*** işte şimdi oldu yoksa mümkün değil yani karşıdan görsen hoş ayakkabı güzel gözler karizmatik bakışlar evet bunlar anlaşılır ama söz konusu karşılıklı anlaşılmaksa bunlardan fazkası gerekir BeNcE*** Sırıtan Kahkaha

selin 29.09.2007 09:13:04
duruşu, hareketleri, konuşması, gülüşü abartılı olursa zannetmiyorum anlaşacağımı... şımarık ya da ukala bir tipi varsa fazla muhattap olmam  Karizmatik
gözünden tanırım diyorsun ama ayakkabılardan saçlarına kadar inceliyorsun, bir insan dış görünüşüne göre değerlendirilemez Sustum

Twii ~ 29.09.2007 09:17:25
duruşu, hareketleri, konuşması, gülüşü abartılı olursa zannetmiyorum anlaşacağımı... şımarık ya da ukala bir tipi varsa fazla muhattap olmam  Karizmatik gözünden tanırım diyorsun ama ayakkabılardan saçlarına kadar inceliyorsun, bir insan dış görünüşüne göre değerlendirilemez Sustum
eee çok önyargılıyım bi kere napıyım o gözünden tanıma kelimeside bütün tipi için geçerliydi Kahkaha

han838 23.02.2008 18:41:33
Hiç önyargılı değilimdir  anlamam ilk 1. dakikada açığa çıkar. İnsanları severim (beni yerin dibine sokanı dahil) karar verirken herkesin mutlaka iyi yaşam ümit ettiğinden yola çıkarım ve bu bir katil bile olsa gelmek istediği noktadan bahsederek onu ilgi alanına sürüklerim sizede küçük bir tavsiye; insanları anlamak için  onlar gibi düşünün...

burak1073 24.02.2008 10:43:02
tipinden

acort_k4 26.02.2008 10:32:17
Tiky= anlaşılmaz
Rap tarzda = anlasılmaz
Anakuzusu = anlasılmaz
aşırı iyi aile çocuğu = Anlasılmaz
tek anlasılır düşünce tarzı...

Sharampool 03.04.2008 20:05:11
Tipi Bna UygunsA Gülüy0Sa Ve omuzLArı DüŞükse
Tam Bnm KAfa Çünkü Dik OmuzLuLar Çok Tedirgin-Sabırsız ve enDişeLi OluyoLAr
DüşüK omuzLuluLarın UmrunDa Deil Dünya Sırıtan Sırıtan BazıLarının Yane xD