|
||
ben başlıyım ilk baştan ayaklarına bakarım kundura vb. şey varsa olay orda biymiştir ![]() conwerse spor vb. bişey varsa yukarı doğru çıkalım saç tipine bakarım...saçlar arkadan TOPLANMIŞ bir şekilde örgülüyse iş gene bitmiştir ![]() sora kıyafetlere bakalım hnm evladı olmyn şeyler gicek(örn:gömlek yakası üstüne kadar bağlı olucak fln )VB.... sıra sizde
|
||
|
||
birini karşıdan görüp anlaşıp anlaşamayacağına karar verebilen varsa helal olsun konuşmadan beyin yapısını anlamadan ben anlamam şahsen conwers le nıke le olmaz sanmam yani
|
||
|
||
birini karşıdan görüp anlaşıp anlaşamayacağına karar verebilen varsa helal olsun konuşmadan beyin yapısını anlamadan ben anlamam şahsen conwers le nıke le olmaz sanmam yani bazı kişiler vardır anlaşılır ben adamı gözünden tanırım ![]()
|
||
|
||
bazı kişiler vardır anlaşılır ben adamı gözünden tanırım yani tamam da konu anlaşıp anlaşamayacakları ayakkabısının değil beyninin markası önemli oda karşıdan bakınca anlaşılmaz herhalde ![]()
|
||
|
||
| İnsan sarrafıyım ben .. | ||
|
||
yani tamam da konu anlaşıp anlaşamayacakları ayakkabısının değil beyninin markası önemli oda karşıdan bakınca anlaşılmaz herhalde anlaşıp anlaşamıyacağımı GENELDE anlarım yürüyüşünden , duruşundan belli olur insan tabi bu bir yetenek ![]()
|
||
|
||
anlaşıp anlaşamıyacağımı GENELDE anlarım yürüyüşünden , duruşundan belli olur insan tabi bu bir yetenek genelde*** işte şimdi oldu yoksa mümkün değil yani karşıdan görsen hoş ayakkabı güzel gözler karizmatik bakışlar evet bunlar anlaşılır ama söz konusu karşılıklı anlaşılmaksa bunlardan fazkası gerekir BeNcE*** ![]()
|
||
|
||
duruşu, hareketleri, konuşması, gülüşü abartılı olursa zannetmiyorum anlaşacağımı... şımarık ya da ukala bir tipi varsa fazla muhattap olmam ![]() bazı kişiler vardır anlaşılır ben adamı gözünden tanırım gözünden tanırım diyorsun ama ayakkabılardan saçlarına kadar inceliyorsun, bir insan dış görünüşüne göre değerlendirilemez ![]()
|
||
|
||
duruşu, hareketleri, konuşması, gülüşü abartılı olursa zannetmiyorum anlaşacağımı... şımarık ya da ukala bir tipi varsa fazla muhattap olmam eee çok önyargılıyım bi kere napıyım o gözünden tanıma kelimeside bütün tipi için geçerliydi gözünden tanırım diyorsun ama ayakkabılardan saçlarına kadar inceliyorsun, bir insan dış görünüşüne göre değerlendirilemez ![]()
|
||
|
||
| Hiç önyargılı değilimdir anlamam ilk 1. dakikada açığa çıkar. İnsanları severim (beni yerin dibine sokanı dahil) karar verirken herkesin mutlaka iyi yaşam ümit ettiğinden yola çıkarım ve bu bir katil bile olsa gelmek istediği noktadan bahsederek onu ilgi alanına sürüklerim sizede küçük bir tavsiye; insanları anlamak için onlar gibi düşünün... | ||
|
||
| tipinden |
||
|
||
| Tiky= anlaşılmaz Rap tarzda = anlasılmaz Anakuzusu = anlasılmaz aşırı iyi aile çocuğu = Anlasılmaz tek anlasılır düşünce tarzı... |
||
|
||
| Tipi Bna UygunsA Gülüy0Sa Ve omuzLArı DüŞükse Tam Bnm KAfa Çünkü Dik OmuzLuLar Çok Tedirgin-Sabırsız ve enDişeLi OluyoLAr DüşüK omuzLuluLarın UmrunDa Deil Dünya BazıLarının Yane xD
|
||
|
||
benim gibi giyiniyo bnm gibi davranıyorsa anlaşırız cnm....
|
||
|
||
| gözler yeter yha hareketleri de tabi | ||