|
||
| Hoca: Hanımefendi sürücü koltuğuna geçer misiniz Bayan: Yok çok korkarım. Ben arka koltukta otursam hem bakarak daha iyi öğrenirim ben Hoca: Nasıl yaa ------------------------------------------------------------------------------------------ Hoca: Evet güzel bir şekilde arabayı kaldırdınız. Şimdi vitesi 2'ye geçirelim Bayan: Hocam ne gerek var 1. viteste de gidiyor araba hem hız yapmayı sevmem ben Hoca: Hönkk ------------------------------------------------------------------------------------------ Bayan: (Araba giderken kafasını camdan dışarıya cıkartır) Pisst pisst Hoca: Ne yapıyorsunuz!!!! Bayan: Kediyi ezmemek için kovalıyorum hocam Hoca: Arabanın kornası ne işe yarıyor peki? Bayan: Ama ben unuttum onu ------------------------------------------------------------------------------------------ Bayan: Araba gidiyorrrr....AaAaAa... Hoca: Sakin olun bayan! ellerinizle gözlerinizi kapatmayın direksiyonu tutun Bayan:aAaAaAaAaAaAaA ------------------------------------------------------------------------------------------ Sınav Zamanı Bayan: Ben bu arabaya binmem. Siz bana bu arabada öğretmemiştiniz!! Hoca: Ama ikisi aynı araba sadece renkleri farklı Bayan: Banane binmem ben bu arabaya Hoca: !!!!! |
||
|
||
Allah hepimizi kadın sürücüleri karşımıza çıkarmasın
|
||
|
||
| Sınav Zamanı Bayan: Ben bu arabaya binmem. Siz bana bu arabada öğretmemiştiniz!! Hoca: Ama ikisi aynı araba sadece renkleri farklı Bayan: Banane binmem ben bu arabaya Hoca: !!!!! canım ya bu kısmı süpermiş.. |
||
|
||
valla bayanlar daha temkinli araba kullanıyorlar hız derseniz onuda yapıyorlar çok şahit oldum
|
||