|
||
ben barbie hastasıyım bebek koleksiyonum var
|
||
|
||
| eski sevgilimin geri dönmesi yada bi lamboghini gallardo(mucerello da olabilir tabii) | ||
|
||
sadece ve sadece sevdiklerimin yanında olması
|
||
|
||
sadece ve sadece sevdiklerimin yanında olması ![]() güzel tespit
|
||
|
||
| O gün aşkımla beraber olabilsem o bana hayattaki en değerli hediye olur... | ||
|
||
O gün aşkımla beraber olabilsem o bana hayattaki en değerli hediye olur... benimde alabileceğim en güzel hediye bu olur heralde.. |
||
|
||
birinin yanında olmak benim için de güzel bir hediye, hatta annemin vermesi gereken izin de bunun içinde olunca 2 güzel hediye
|
||
|
||
| hehehe | ||
|
||
| Sevdiklerimin ve yanında huzur bulduğum insanların doğum günümde yanımda olmaları yeterli..Başka birşey istemezdim.. | ||
|
||
| Bilemiyorum çok ezik birşey gelebilir başka insanlara ama mesela kendi eliyle yaptığı bir hede beni çok sevindirir .. Ki zaten hediye hediye diye yırtınmam .. Öyle toka moka alan insanlarada gıcığım .. Kendi elleriyle yapsınlar bana ne yapacaklarsa (oha lan o anlamda değil) |
||
|
||
| sadece bırkez yakından gorebılmek olurdu........ | ||
|
||
| artık sadece annemin yanımda olmasını isterim çünkü sadece ona güvenebilirim |
||
|
||
| o km bir yamaha r1 kafii:P |
||
|
||
| Bügün doğum günümdü : ). Hediye değilde hatırlanmak ve benim için önemli olan kişilerin yanımda olması yetti de arttı : ) |
||
|
||
2 gün önce doğum günümdü o gün biricik aşkım EBRU ile beraver olsam yeterdi
|
||