|
||
Ad:Mavi Yaş:25 İstediğim Bölüm:Dini Bölüm Online süresi:Günde 4-5 saat... ![]() |
||
|
||
| O bölüm ne zamandır boş kaldı..yapmış olduğunuz çalışmaları gördüm dini bölüme uygun olduğunuzu düşünüyorum... Başvurunuz en kısa zamanda görüşülüp karara bağlanacaktır... Selametle... |
||
|
||
| bence çok mantıklı ...sitede aklı başında kişilerden biri bence mavi. moderatörlüğü iyi olur.. söz yönetimin yinede... |
||
|
||
| Benim fikrim de olumlu yonde...Destekliyorum... | ||
|
||
şimdilik ben sadece kategoriye moderatör yapıyorum mavi seni yetkilerin gelicektir. kullanabildiğini buraya teyit mesajı atarsan iyi olur ![]() Dooms u gördüğüm ilk anda da rütbeni de moderatör yaparız.. şuanda rütben hala karizma üye olucaktır... Sadece dini bölüm ve alt bölümlerinde moderatör olarak görünüceksin bi süre oda kısa bi zaman sonra düzelicektir...Hayırlı olsun
|
||
|
||
hadi hayırlısı devamı gelir inşallah
|
||
|
||
Teşekkür ederim arkadaşlar ,güzel düşünceleriniz için.Destekleyen arkadaşlara da sonsuz teşekkür... ![]() Sanırım katagorideki yetkilerim gelmiş Özcan,ilgin için teşekkürler..
|
||
|
||
Hayırlısı olsun ablacım...
|
||
|
||
Teşekkür ederim arkadaşlar ,güzel düşünceleriniz için.Destekleyen arkadaşlara da sonsuz teşekkür... ![]() Sanırım katagorideki yetkilerim gelmiş Özcan,ilgin için teşekkürler.. ![]() kategorideki yetkilerinde moderatör rütbende tamam hayırlı olsun tekrar
|
||
|
||
Hayırlı olsun Mavi, tebrikler
|
||
|
||
Hayırlı olsun..Kolay gelsin
|
||
|
||
Hepinize tek tek teşekkür ederim...Emre,Şebofan,Maroon,Anatolia..
|
||
|
||
ah ah 1 hafta uzak kaldık herkes almış emeğinin karşılığını tebrik ederim
|
||
|
||
ah ah 1 hafta uzak kaldık herkes almış emeğinin karşılığını tebrik ederim ![]() Teşekkür ederim Uurcum.
|
||
|
||
hayırlı olsun mavicim benm net almeindeki ilk rütbemde bu bölm üzerineydi
|
||