|
||
| ALO SAVAŞABİLİR MİYİM Düşünseneze eskiden savaşlar için organizasyon şirketleri olsaydı? - Alo şehzadem iyi günler bi savaş için boş mekan soracaktım - Merhaba , kaç kişilik düşünüyorsunuz? - Şöyle bi 2000-2500 arası kaça olur - Eşli mi? - Yok eşler balkondan izleyecekler - Yemekli mi? - Aaaay beyefendi ülke elden gidiyo ne yemeği - Yok ben zafer sonrası ikramdan bahsediyorum - Ay daha bilmiyos başımıza neler geleceğini o kalsın - Kıyafetleri siz mi getiriyorsunuz ,bizden mi talep edeceksiniz? - Aaa kıyafet zorunlu mu? - Tabiki hanfendii , zırh , kalkan , kılıç , at ...4 element yani - Ya bizim yönetici askerlerin çeliğe karşı alerjileri var , kaşınırken boyunlarından oldular geçen yıl - Valla ablacım güvenlik şart - Zırhlarınızın da önü kapalı , önlerini göremiyo askerler .Hem geçen “Zöpertaglı”savaşında bizim Hamdi abiyi biri pandiklemiş , hala bulamadı kimin yaptığını - İş kazası diyelim ablacım - Peki sponsor alsak , daha mı ucuza geliyo bu savaşlar - Valla biz en son Sırpsındığı savaşında atların g**üne logo aldık bi “çelik çomak”firmasından , atlar rahatsız oldu - Eeee kalkanların üzerine sticker olarak koysak - Yere düşünce markanın imajı zedeleniyo diyo bacım bu tipler - Peki savaş ertelenirse paramızı geri alabilyor muyuz? - Valla yok abla , zaten yer de yok bu aralar , Heredotlar birbirine girik , 2 saatte bir savaşıyorlar “helen”i kim şeedecek diyeee - Peki malzeme zedelenmesinde sigorta var mı? - Yok ablacım , zaten pis iş bizim de yaptığımız , savaş sonrası ortalık rezalet oluyo , toplamak için anamız ağlıyo - Peki o zaman ben bi ön rezervasyon yaptırayım da .. - Savaşın ismi ne olacaktı ablacım? - Valla pek bi damdan düşer gibi sordunuz...damdan aktı resmen haha...haa..aaa..”dandanakan” olsun bare, baktık sevilmedi değiştiririz. - Tamam abla aha buraya yazdım yıl 1040 , bir bahar sabahı , leylekler öterken başlayacaksınız - Peki biz hangi taraftan gelelim , malum eşya çok , ters olmayak - Doğuda siz durun - Ayol güneş girer gözümüze - Abla zaten bir süre sonra evirip çeviriyorlar seni , sorun olmaz - Peki ben arıcam sizi gene..iyi günler |
||
|
||
Maroon süpersin bugün.Bu da harikaymış.Yalnız sansürlenecek bir kelime var onu atlamazsan çok sevineceğim...
|
||